Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Petra van Assen | Basispsycholoog

Basispsycholoog-Hoofddorp
Antareslaan 65 - 81
2132JE Hoofddorp
petra-vanassen@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtPsycholoog Hoofddorp

Ik help je bij vragen en klachten over je leven, de liefde, het werk. Sommige klachten spreken voor zich: burn-out, angstklachten, rouw- en verliesverwerking of trauma-klachten. Andere klachten zijn wat minder makkelijk te omschrijven. Zingevingsvraagstukken, levensfaseproblemen, jezelf niet herkennen in je eigen leven, enzovoort.

 

Ik kan je adviseren bij problemen of klachten. Ook kun je bij mij terecht voor psychologische behandeling, begeleiding of coaching. Ik ben er om je te helpen, dus aarzel niet om je aan te melden!

 

Op welke wijze je je ook aanmeldt, na het eerste contact zal er altijd een intake volgen. Hier gaan we dieper in op jouw hulpvraag en gaan we samen kijken wat jij nodig hebt om je weer beter te gaan voelen. Het aantal sessies dat je na de intake nodig hebt, is afhankelijk van de therapievorm die we hebben gekozen.

 

 

Alles gaat in overleg

Alles gaat in overleg! Het is niet de bedoeling dat we iets gaan doen waar jij je niet prettig bij voelt. Halverwege de therapie zullen we evalueren of we nog de goede kant op gaan met elkaar.

 

Ik geef therapie op de conventionele manier, dus persoonlijk, maar ook online. 

 

LET OP: Ik word niet vergoed vanuit de basisverzekering. Het beste kun je contact opnemen met je verzekering of de behandeling (deels) vergoed wordt. De verschillen zijn namelijk erg groot: van helemaal of gedeeltelijk vergoed tot helemaal niets.

 

 

Over mij

Ik heb een diepgewortelde nieuwsgierigheid naar mijn medemens. Na mijn studie psychologie aan de Universiteit van Utrecht heb ik op verschillenden plekken ervaring opgedaan, onder andere binnen jeugdzorg en bij een arbodienst.

 

Ondanks dat ik op die plekken wel degelijk als hulpverlener aan het werk was, miste ik toch het echte contact met cliënten. Ik wil mensen op een dieper niveau verder kunnen helpen, en die bevrediging vond ik in niet in dat werk.

 

Dat is de reden dat ik een eigen praktijk ben gestart en me op het psychologenvak ben gaan concentreren. Ik vind het mooi dat ik mensen nu echt een stap verder kan helpen in hun problematiek.

 

Neem contact op

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Stuur een bericht

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRegistraties

Praktische informatie

Werktijden: woensdag gehele dag, vrijdag middag
Tarieven: 95 euro per sessie
Sessieduur: 45 minuten
Opleidingen: Klinische Psychologie
Beroepsvereniging: lid van het NIP

Ligging


Alle psychologen in Hoofddorp >>
© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login | Aansluiten