Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

GZ-Psycholoog Hubert | GZ-psycholoog

GZ-psycholoog-Nederland
online-psycholoog@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtOnline GZ-Psycholoog

Mijn naam is Hubert. Ik ben GZ-psycholoog. 

In mijn behandelingen ligt de focus op het stimuleren van mensen om meer regie over hun leven te nemen door bewustere keuzes te gaan maken. Door vaker stil te staan bij wat voor jou belangrijk is en daar naar te leven, haal je meer uit jezelf en ervaar je minder spanning en meer tevredenheid.

Door samen stil te staan welke elementen je in je leven zou willen veranderen, werken we stap voor stap naar de door jou gewenste doelen.

Sinds 2008 ben ik met veel plezier werkzaam als psycholoog. In mijn behandelingen ligt de focus op het stimuleren van mensen om meer regie over hun leven te nemen door bewustere keuzes te gaan maken.

Door vaker stil te staan bij wat voor jou belangrijk is en daar naar te leven, haal je meer uit jezelf en ervaar je minder spanning en meer tevredenheid. Door samen stil te staan welke elementen je in je leven zou willen veranderen, werken we stap voor stap naar de door jou gewenste doelen.


Oplossingsgericht

Ik werk actie- en oplossingsgericht en probeer verder te gaan dan enkel te 'praten over'. Het geeft me veel voldoening om te zien tot welke veranderingen mensen in staat zijn en hoe dit hun leven ten goede kan komen.

Ik maak gebruik van technieken uit de oplossingsgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie, transactionele analyse, EMDR, schematherapie en ACT.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Hubert

Online therapie

Alle behandelingen vinden in mijn praktijk online plaats, meestal via beeldbellen. Dit gebeurt via een  programma dat voldoet aan de privacywet.

Beeldbellen
Je voert live gesprekken met een online psycholoog via een veilig programma voor beeldbellen. Dit gaat heel eenvoudig door op een van te voren gestuurde link te klikken. Beeldbellen is de meest gekozen vorm van online therapie.Mededeling inzake corona-pandemie

Alle behandelingen vinden online plaats. Ook EMDR verloopt via beeldbellen.
Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

GZ-Opleiding (BIG Register)

Oplossingsgerichte therapie – 1-jarige opleiding

ACT – Basis en verdieping

EMDR – Basis en verdieping

Schematherapie - Basis

Transactionele Analyse – BasisRegistraties

Tarieven

Omdat de praktijk contracten heeft met zorgverzekeraars wordt de behandeling bijna altijd vergoed door de basiszorgverzekering. We hebben met alle zorgverzekeraars een contract, behalve met VGZ.

Bij VGZ wordt 60 tot 70% van de kosten vergoed, bij alle andere zorgverzekeraars worden alle kosten vergoed. Wel spreekt je zorgverzekeraar eerst altijd je eigen risico aan.

Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je een verwijsbrief van de huisarts nodig.  Deze kun je zelf aanvragen bij je huisartsenpraktijk. De tarieven die ik hanteer bij de behandelingen die voor vergoeding in aanmerking komen zijn landelijk vastgesteld door de Nederlandse zorgautoriteit.

Er zijn door de overheid verschillende soorten behandeltrajecten vastgelegd, waarbij er sprake is van een verschillend aantal sessies. Aan de hand van de ernst en complexiteit van de klachten wordt er een traject gekozen.

  • Kort traject (3 tot 5 sessies) € 522,13  Middel traject (6 tot 8 sessies) € 885,01  Intensief traject (9 tot 12 sessies) € 1.434,96  
  • Onvolledig behandeltraject (stoppen na intake) € 228,04 


Er is altijd de mogelijkheid om zelf de behandeling te betalen. Ook kun je kiezen voor coaching. Coaching is vaak gericht op persoonlijke ontwikkeling, zonder dat er sprake is van duidelijke psychische klachten. Tevens zijn er een aantal klachten die buiten de vergoeding van de basis ggz vallen, zoals relatietherapie.

De kosten zijn € 95,00 per sessie. Eén sessie is een gesprek van 45 minuten + 15 minuten administratietijd.

 

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login | Aansluiten