Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Femke Soethoudt | integratief kindertherapeut/ orthopedagoog

integratief-kindertherapeut--orthopedagoog-Amsterdam
Commelinstraat 47sous
1093TK Amsterdam
femke@datzitzo.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtKindertherapie Amsterdam

Ik ben Femke Soethoudt, integratief kindertherapeut en orthopedagoog. Ik werk op een persoonlijke manier met kinderen, jongeren en hun ouders. Ik werk laagdrempelig en ga met kind en ouders met een brede blik op zoek naar de kern van wat er aan de hand is.

 

Die zoektocht gaan we samen en is meteen onderdeel van de behandeling. Ik werk vanuit vertrouwen in de sterke kanten van kind en ouders naar zelfvertrouwen en ontspanning toe. Therapie is zo kernachtig dat jullie snel zelf verder kunnen. Jullie zijn van harte welkom.

 

Naast kindertherapie, jongerentherapie, ouderbegeleiding en opvoedingsondersteuning kan ik ook de intelligentie van uw kind meten met de intelligentietest IQ-test WISC-V-NL (6-16 jaar). Dit is de meest gebruikte en best genormeerde intelligentietest in Nederland.

Aangesloten bij

  • VvvK (Vereniging van en voor kindertherapeuten)
  • RBCZ

 

Praktische informatie

Tarieven: 80 euro per sessie
Sessieduur: 50 minuten
Opleidingen: Orthopedagogiek VU, Integratieve kindertherapie
Beroepsvereniging: VvvK, RBCZ

Ligging


Reviews Kindertherapie Amsterdam

Hieronder staan een aantal reviews over Kindertherapie Amsterdam - Femke Soethoudt

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 2 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Een prettige therapeut

“Femke is een prettige therapeut en zij luisterde goed naar ons verhaal. Onze dochter ging graag naar haar toe. Ze kon oplossen waar ze voor kwam, maar er veranderde meer dan ik had verwacht. Ze was veel meer open en ontspannen. Ook op school viel dit op.

Daarnaast zijn wij als ouders alerter gemaakt op hoe we de problemen in stand hielden. Confronterend, maar ook fijn om er iets aan te kunnen doen. Uiteindelijk zijn we maar een korte periode bij Femke geweest en het is niet meer nodig geweest, maar het is fijn om te weten dat we altijd terug kunnen komen als het weer even lastig is.”

| Amsterdam | 3 apr 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Wij zijn heel erg dankbaar

“Onze zoon had een zeer moeilijke tijd op school in groep 8. Hij voelde zich alleen, buitengesloten en werd gepest. Hij was al meer of minder bewust dat zijn reacties op bepaalde situaties een verergerende rol speelden, maar hij had hulp nodig om het patroon te doorbreken en om zijn vertrouwen in zichzelf en andere kinderen te herstellen.

Femke is vol aandacht, betrokken en enthousiast. Zij wist meteen een vertrouwde sfeer te creëren en kon snel de situatie goed begrijpen. Naast de gerichte discussies die ze met onze zoon heeft gehad, heeft zij ook EMDR therapie toegepast.

De combinatie van haar luisterend oor, EMDR, tips en discussies heeft heel snel een duidelijk effect gehad en het mogelijk gemaakt voor onze zoon om door die moeilijke fase heen te groeien. Nu heeft hij weer zijn plek gevonden binnen de groep, zonder compromis en vol vertrouwen.

Wij zijn heel erg dankbaar voor wat Femke in zo een korte tijd heeft weten te bereiken met onze zoon. Haar betrokkenheid en professionalisme zijn waardevol.”

| Amsterdam | 9 jul 2018
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login | Aansluiten