Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Carla Oostrom | Hypnotherapie

Hypnotherapie-Zaltbommel
Lijsterlaan 1
5301 NX Zaltbommel
carla-oostrom@datzitzo.com
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtHypnotherapie Zaltbommel

Hypnotherapie: Snel je gedrag en gewoonte veranderen, Hypnose kan je bijvoorbeeld snel van dwanggedachten, angsten als vliegangst, examenangst, bang, slapeloosheid, vliegenangst, spinnenangst, pleinvrees, stoppen met roken en stress klachten afhelpen. Maar ook bijvoorbeeld helpen om een trauma te verwerken. 


Hypnose
 is een snelle manier om naar de kern van een probleem te gaan en daar het probleem op te lossen en of ongevoelig te maken. In slechts 1 tot 3 sessies en zonder chemische middelen! 
Leer zelfhypnose: een waardevolle tool mee voor de rest van je leven te weten zelf hypnose; die je daarna nog vaak zult inzetten. Hypnose geeft je controle terug!

Een therapie die niet alleen snel werkt maar ook nog fijn en ontspannend is om te ondergaan. 

 

Over mij

Mijn naam is Carla Oostrom. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik kom uit Zaltbommel en hier ben ik ook mijn down to earth praktijk begonnen voor de Bommelerwaard ('s-Hertogenbosch). Mijn persoonlijke ervaring met hypnose bracht mij zo onder de indruk. Wat hypnose  in zo'n korte tijd (en ook nog eens een blijvende oplossing ) kan doen. Hypnose is op wetenschappelijke basis en niet zweverig.

Door mijn persoonlijke ervaring ben ik mij meer geen verdiepen in hypnose. Hoe meer ik te weten kwam over hypnose hoe meer ik onder de indruk raakte van de kracht van hypnotherapie. Tot mijn grote verbazing en spijt realiseerde ik mij ook dat hypnose relatief onbekend is. En daar besloot ik verandering in te brengen middels een eigen praktijk in Zaltbommel.

Overtuigd van de kracht van hypnose en overtuigd dat deze vorm van therapie bij velen een fantastisch resultaat oplevert is deze praktijk opgezet.

 

Indrukwekkende veranderingen

Hypnose is fijne trance staat die door iedereen te bereiken is  en deze aangename manier van ontspannen leidt tot indrukwekkende veranderingen in bijv. gedrag.

In veel therapie vormen ga je vanuit de symptonen aan de slag en werk je langzaam naar de oorzaak toe. Bij hypnose ga je direct naar de oorzaak, de kern van je probleem/vraag. Vanuit de oorzaak/ kern ga je oplossen en /of ongevoelig maken waardoor je snel resultaat krijgt.

Met je normale bewustzijn kun je maar 1 ding tegelijk doen. Toch doe je vaak meerder dingen tegelijker tijd denk maar aan auto rijden; op de weg letten, gas geven, remmen, schakelen, muziek luisteren. 
Deze dingen tegelijktijd doen lukt je omdat je onderbewustzijn mee helpt.

Zaken die vastgelegd zijn in het onderbewustzijn zijn vaak moeilijk te veranderen. Hypnose is een manier om dit wel op een eenvoudige manier te veranderen.

Neem gerust contact op om te vragen wat ik middels hypnose voor jou zou kunnen betekenen. Begin de sessie met de basishouding ik kan het, ik wil het en ik doe het!

HYPNOCELL
Is een hypnosevorm voor sneller herstel na operaties, blessures, bijwerkingen en pijn.

VR angsttraining:
Speciaal voor angsten is het mogelijk om met een VR beleving te werken hierdoor kunnen we nog sneller naar de oorzaak van de angst omdat je door de vr bril de angst levensecht kunt oproepen. na de hypnose kan ik je ook direct laten beleven dat je angst ook echt weg is!

Online therapie

`Op dit moment worden er nog 1 op 1 sessies gegeven in de praktijk ruimte in Zaltbommel. Keurig op 1,5 meter afstand vlgns de richtlijnen van het RIVM.  Echter is het ook mogelijk om een online sessie te doen.


Mededeling inzake corona-epidemie

Juist nu !
Corona zorgt voor beperkingen waardoor je minder sociale contacten hebt, eenzaamheid, angsten en stress op kunnen treden.

Hypnose is goed voor een boost aan je immuunsysteem.
De tijd tussen de sessies zal groter zijn om de ruimte goed te luchten.
Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

  • Ontspan! hypnotherapie is aangesloten bij het CAT collectief,
  • OMNI basisopleiding
  • OMNI hypnotherapie opleiding
  • OMNI hypnomed opleiding
  • OMNI HypnoCell


Binnenkort 

OMNI Hypnokids


Registraties

Specialisaties

Specialisaties

Hypnose is een alleskunner omdat je direct je niet werkt aan je symtomen maar direct naar de kern van je probleem gaat. 

Bij burn-out, overspannen, paniek, stress, depressie werkt hypnose als een stress afdrijver.
Bij angsten en hypnocell kan er gebruikt worden van virtual reality met geintergreerde EMDR om snel vanuit het gevoel naar de oorzaak te gaan

De meest behandelde klachten in mijn praktijk:

1. Angsten
2. Zelfvertrouwen
3. slaap problemen
4. stoppen met roken
5. Zelf hypnose leren

Tarieven

Vanaf 99 euro per sessie incl. BTW;
Informeer vooraf bij jouw verzekering of je in aanmerking komt voor een vergoeding.

Openingstijden

Maandag 9;00 tot 19:00 uur
Dinsdag 9;00 tot 19;00 uur
Woensdag 9;00 tot 19;00 uur
Donderdag 9;00 tot 19;00 uur
Vrijdag 9;00 tot 19;00 ur
Zaterdag 9;00 tot 13;00 uur
Zondag alleen op aanvraag

Praktijkfoto's

Ligging


© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login | Aansluiten