Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Kees | EFT en Systeemtherapeut

EFT-en-Systeemtherapeut-Eindhoven
Coaching & Therapie Eindhoven
Torenallee 20
5617BC Eindhoven
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoaching & Therapie Eindhoven

Van oorsprong ben ik geschoold als maatschappelijk werker en me daarna gaan verdiepen in de systeemtherapie.   Ik heb mij altijd gefascineerd gevoeld door de differntiatie (uniciteit) van het individu in relatie tot de verbinding (hechting) met anderen. In het gezin wordt er de  basis gelegd die zorgt voor veilig of onveilige hechting. 

Met name de onveilige hechting kan aanleiding geven tot veel problemen, die een stimulans kunnen zijn tot verdere persoonlijke ontwikkeling.
Iemand die dat heel mooi beschrijft en zich vanuit zijn achtergrond heeft ontwikkeld tot een wijs en compassievol mens is Jan Geurtz. Met wie ik aanraking kwam door de boeken, die hij schreef over verslaving en meditatie

Door een persoonlijke crisis rond mijn 35e levensjaar ben ik me gaan scholen in meditatie en Boedishme. Mediteren heeft me geleerd om met (meer) compassie naar mezelf en anderen te kijken. Misschien haak je hier af , echter waar het misschien zweverig klinkt ben ik juist nuchter en aards georienteerd. Met 2 voeten in de klei. 
Inmiddels ben ik een begin zestiger en nog  voortdurend in ontwikkeling. Als je er voor open staat kan dat zowel binnen je relatie als  in de omgang met jezelf,  Door de vragen die je kinderen je stellen, de uitdaging van de clienten, de tegenslagen, de successen , het omgaan met de stilte of juist alle prikkels, die er zijn in onze huidige samenleving en door het zetten van stappen op nieuw terrein.
 

 

Vragen en problemenLoop je vast met vragen rondom hoe je verder moet qua werk, of heb je juist problemen met het je teveel aanpassen aan anderen, cijfer je jezelf weg, vind je al snel dat je te veel ruimte in neemt of dat je geen hulp mag vragen?

Vraag je je af waarom bepaalde problemen zich steeds voordoen. Wat de reden is van je onrust, piekeren, de  slaapproblemen en de woedeuitbarstingen of juist de lusteloosheid en het gevoel niet op je plek zijn ? Zo kan je veel problemen hebben in relatie met jezelf en of met ander(en).

Ben je somber, negatief of juist heel boos ?
Heb je zaken uit het verleden niet verwerkt of een plek kunnen geven?


Meer keuze 

Ik ben iemand die veel vertrouwen heeft in de weg , die iemand gaat . De problemen waar hij of zij op stuit zijn meestal aanleiding tot het verkrijgen van meer inzicht in zichzelf of in het leven. Dit is althans de onderlegger, die ik gebruik.

Wat niet wil zeggen dat ik daarmee zaken, die niet kunnen legitimeer.
Uit mijn ervaring in het werken met mensen met complex trauma is mij maar al te goed bekend hoe ernstig dit kan doorwerken in de persoon, die slachtoffer van trauma is geworden.

Ik ga ervan uit dat meer inzicht ook tot meer vrijheid kan leiden. Inzicht niet alleen met het hoofd maar ook in de beleving. Het toelaten van moeilijke emoties i.p.v. je er tegen verzetten.
Enerzijds meer acceptatie van wie je bent en anderzijds meer relativering van alles wat je denkt, vindt en moet van jezelf. Het ego kan soms zo veeleisend zijn dat de vrijheid en de spontaniteit verdwijnt (ondersneeuwt).

We gaan op zoek naar wat je werkelijke waarden zijn . Wie jij wilt zijn en waarin jij het verschil wil maken.

We maken daarbij verbinding met de diepere emoties en ervaren dat verdraagzaam te zijn naar de zaken, die onveranderbaar blijken te zijn mogelijk is.

Een leven leiden vanuit passie en in contact zijn met onze diepere grondtonen.
Welkom in mijn praktijk en weet dat ik als jouw coach en therapeut er van uit ga dat wij fundamenteel gelijkwaardig zijn als mens en daarmee onze professionele werk-relatie heel serieus neem.


Slaat deze tekst bij jou aan of roept hij juist vragen op dan kan je contact opnemen per mail en dan plannen we een telefonische overleg.

Kees


Registraties

Specialisaties

Specialisaties

De volgende specialisaties heb ik

EFT  (emotional focused therapy)
ACT. Acceptance Comitment  Therapy)
IBCT. (integrative Behavioral Couple Therapy)
Schematherapie
Systeemtherapie
MBFT (Mentalisation Based Family therapy)Coachingstrajecten kunnen zo,n 10 sessies beslaan. Afhankelijk van de vraag kan het soms korter en soms langer duren. 

De meest behandelde klachten in mijn praktijk:

  • Eenzaamheid/ somberheid
  • Zingevingsproblemen (past het werk wel bij mij? Mag ik wel zijn wie ik denk dat ik ben? )
  • Jeugdtrauma/ gevolgen van de opvoeding op de persoon
  • Verslavingsproblemen
  • Partner-relatie problemen. 

Tarieven

Per uur is de prijs 127 Euro inc  21 %  BTW
75 minuten is 159 Euro incl 21 % BTW
Annulering binnen 24 uur kost  50 Euro

Openingstijden

Maandag 18.30- 21.00 uur
Dinsdag -
Woensdag 09.00-21.00 uur
Donderdag 11.00-19.00 uur
Vrijdag 11.00-17.00 uur
Zaterdag -
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login | Aansluiten