Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Verlieft op een vrouw die 5 kinderen heeft

Ben al paar jaar verlieft op een vrouw die 5 kinderen heeft. Nu is het zo dat ze gaat scheiden van hem. Ze mag mij ook graag. Echter ben ik zelf ook getrouwd en twee kinderen en hou niet van mijn vrouw. Hoe kan ik hiermee omgaan. Vriendschap is ook goed hoor maar dan wel ++ weet gewoon niet meer. Slapeloze nacht.

Max
24-10-2023
laatste reactie: 20-04-2024

5
4
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Helemaal geen sympaty, ziek is mijn opinie

Christof
06-12-2023
Reageer:
Als je houdt van je kinderen, ga je naar je huidige vrouw toe en neem je haar mee naar een therapeut en ga je haar diepste kern leren kennen en laat je jouw diepste kern en verlangens zien. Het zal je verbaast staan hoeveel ze voor je over heeft. Het red je emotionele welzijn van je kinderen en je leert ze dat liefde overal te vinden is. Die vrouw van 5 kinderen moet jouw voorbeeld zijn om het anders te doen. Scheiden is nog meer lijden!!!!

Anna
24-02-2024
Reageer:
Soms is de koek gewoon op Anna
investeren in een vrouw die niets beantwoord gaat
je relatie van kapot . Het is water naar de zee dragen
een vrouw die de kinderen altijd op een zet en je het gevoel geeft een van de kinderen te zijn

Robert
18-04-2024
Reageer:
Precies, soms is het gewoon op maar hey, men gebruikt de kinderen als excuus om maar niet verlaten te worden. Liefde is niet overal te vinden en nee je blijft niet bij iemand omdat diegene veel voor je over heeft. Waar je op doelt Anna is geen liefde maar ruil handel, “ ik doe dit voor je dus je moet van me houden, ik heb dit voor je over zie je niet dat ik van je hou.” Liefde is puur, onafhankelijk en niet afhankelijk, een gevoel dat je niet creëer door dingen voor een ander te doen. Want als je vandaag stop met wat je voor een ander doet of hoeveel je voor een ander overhebt, is die liefde daarmee klaar? Je leert je kinderen de soort liefde wat altijd afhankelijk moet zijn van wat een ander voor ze overheeft. Liefde is zeker niet bij elkaar blijven vanwege de kinderen.

Anoniem
20-04-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>