Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Vriend kleine penis

Ik zit met een dilemma, de penis van mijn vriend is klein.
In het begin vond ik het niet erg, tenminste dat dacht ik.
Ik heb er steeds meer problemen mee dat hij een kleintje heeft.
Ik verlang gewoon naar een normale liefst wat flinkere penis.
Ik wordt hierdoor ook niet meer geil van hem.
Ik heb hem hier mee geconfronteerd en nu is het probleem nog groter geworden, hij krijgt geen goede erectie meer, hij schaamt zich nu.
Hoe kom ik hier uit ?

Miranda
04-02-2024
laatste reactie: 17-04-2024

4
43
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Misschien mag je van je vriend voor het echte werk wel een minnaar nemen overleg het gewoon

Anoniem
04-02-2024
Reageer:
Goed dat je eerlijk bent, maar wellicht is deze relatie dan toch niets voor jou.

Ik dacht ook ooit dat het formaat van een vrouw niets uitmaakte.

Maar dikkere/vollere dames zijn vaak totaal niet fit, clit ligt verstopt tussen vaak te dikke buitenste schaamlippen

Dan nog los.van andere dingen die gewoon niet fijn zijn bij goed sex leven


Is de clit gewoon mooi bereikbaar is klaarkomen met penetratie zoveel makkelijker, ben je fit en heb je een nette bmi is sex veel intiemer omdat er veel meer mogelijk is.

Maar dat geld ook voor te kleine pik, vind je sex belangrijk, en wil je klaar komen komen zonder toys dan en met penetratie

Heb je weinig aan kerels met een kleine pik en dames met vet.


nicerdicer
05-02-2024
Reageer:
Hoi Miranda, je hebt je vriend verteld dat je niet meer geil van hem wordt. Dat zal flink aangekomen zijn bij hem. Hem vertellen dat hij een kleintje heeft, dat zal hem niet in de war gebracht hebben. Een man met een kleintje weet zelf heel goed dat hij klein geschapen is. Hij kijkt namelijk ook weleens om zich heen. Maar dat jij niet meer geil van hem wordt, dat zal hem meer verdriet hebben gedaan. Daarmee stond meteen jullie seksleven op het spel en om die reden is hij onzeker geworden en krijgt hij hem niet meer omhoog. Jullie zullen eerst moeten praten wat jullie (nog) voor elkaar voelen en als dat gevoel er nog is, kijken naar oplossingen wat de sex betreft. Aan zijn penis kan hij niets doen, die blijft klein. Dus je zult naar andere dingen moeten kijken. Er zijn standjes die wat meer geschikt zijn voor mannen met een kleine penis. Daarover is best wat te vinden op internet. Ook kan hij met z'n tong en vingers iets voor je betekenen. Mocht je van anale sex houden, dan is dat ook iets wat je zou kunnen proberen samen. Sommige mensen vinden anale sex juist fijner met een kleintje. En verder als je, zoals je schrijft, graag iets stevigers zou willen voelen in je kut, zou je ook kunnen denken aan een wat grotere en dikkere vibrator of dildo. Misschien staat hij er wel voor open om een speeltje bij jullie sex te betrekken, een speeltje dat groter en dikker is dan zijn penis, zodat hij daarmee ook aangeeft dat hij jou iets groters gunt dan z'n eigen kleintje en kan hij zelf ook weer meer genieten van jullie sex, zodat hij ook weer een stijve krijgt. Maar, als de liefde er nog is tussen jullie, blijft dan ook zeker neuken met hem, want ook hij heeft z'n behoeften.

Simon
07-04-2024
Reageer:
Hoi Miranda,

Hij een kleine en jij wil een grote.
Als je nog van hem houdt en met hem door wil probeerd kun je hem dit aanraden,
Volume kruidenmix 240g

Jacob
07-04-2024
Reageer:
Ik heb zelf ook een kleintje (5 centimeter slap en 11 centimeter stijf). Dan doet het pijn als je vrouw je eigenlijk niet meer zo ziet zitten omdat je een kleine penis hebt. Hoop dat jullie er iets op weten te vinden om met elkaar door te gaan. Laat hem niet vallen omdat hij een kleintje heeft.

Leon
07-04-2024
Reageer:
Als je niks meer voelt voor hem, dan dump hem maar. Ik zou ook zin hebben in een kleine penis. Voel je wel wat voor hem, dan zul je het moeten accepteren dat hij een kleintje heeft. Hoe klein is die penis van hem eigenlijk?

Yara
07-04-2024
Reageer:
Geen zin hebben in een kleine penis, bedoelde ik

Jara
07-04-2024
Reageer:
Je hebt je vriend gekwetst. Hij kan er niks aan veranderen. Jij zult je moeten aanpassen of je moet stoppen met hem. Maar dan geef je hem wel een litteken voor het leven. Hoe denk je dat het voor hem voelt als je wordt afgewezen omdat je klein geschapen bent? Wil je wel met hem door, dan zul je samen moeten zoeken naar manieren hoe jullie sex weer leuk en lekker wordt, succes!

Ineke
09-04-2024
Reageer:
Ik heb ook eens een vriend gehad met een klein pikkie, volgens mij nog niet eens 10 centimeter als hij stijf was. Ik werd er niet heet van. Nu heb ik al een tijdje een vent met een goed formaat tussen de benen. Dat is toch wel lekkerder hoor!

Suze
09-04-2024
Reageer:
Wat is voor jou dan een normale penis miranda? 14 centimeter? 16? 18?

Willeke
09-04-2024
Reageer:
Begrijp het allemaal niet meer de mijne heeft last omdat ie 23cm is en vrij dik
Te klein niet goed te groot niet goed hmm?

Mr.d
10-04-2024
Reageer:
Begrijp het allemaal niet meer de mijne heeft last omdat ie 23cm is en vrij dik
Te klein niet goed te groot niet goed hmm?

Mr.d
10-04-2024
Reageer:
Dhr.d, misschien kunt u iets betekenen voor Miranda?

Tommie
10-04-2024
Reageer:
Het is natuurlijk bodyshaming. Mannen worden steeds vaker uitgelachen en bespot als ze een wat kleinere penis hebben. Sommige mannen durven na het sporten zich niet meer te douchen of om te kleden in een kleedkamer. Mannen met een kleintje worden nagewezen in een sauna en achter hun rug om uitgelachen. Wij vrouwen vinden het ook niet leuk als er allerlei opmerkingen gemaakt worden over ons uiterlijk. Zullen we dan ook stoppen met het bespotten van mannen met een kleine penis?

Jasmijn
10-04-2024
Reageer:
Ja, heb je op zich wel gelijk in. En toch snap ik Miranda ook. Ik vind een grotere penis ook geiler om te zien en vind het ook lekkerder voelen met een grotere, dikkere penis.

Carien
10-04-2024
Reageer:
Ben ook blij dat mijn vent een lekkere pik heeft: 19 centimeter, best dik ook, mooi recht en zo'n lekkere grote eikel. Echt een heerlijke lul. Heb eerder een vriend gehad die had juist het omgekeerde: een klein lulletje, 11 of 12 centimeter, dun. Als hij slap was vond ik het echt zo'n piemeltje. Ik zou echt niet meer terug willen naar zo'n kleintje. Toch ga ik mannen niet uitlachen of nawijzen als ik een kleine penis zie in de sauna, dat vind ik zo kinderachtig. Het is al sneu genoeg voor zo'n man dat hij een klein pikkie heeft. Als je hem dan ook nog uitlacht voelt hij zich helemaal klein.

Bernadette
10-04-2024
Reageer:
Mijn vriend heeft ook een kleintje 12 cm. Maandje terug was ik bij hem en liep langs de badkamer daar stond zijn vader zich af te drogen en die man had me daar een joekel niet te geloven kreeg spontaan zin om hem te bespringen. Nog steeds loop ik met de gedachte dat ik die wel zou willen voelen.

Cora
11-04-2024
Reageer:
Hallo, ik wil ook even m'n hart luchten. Ik ben ook zo'n man die door het leven gaat met een kleine penis. En dat valt me niet altijd mee. Ben regelmatig het mikpunt van spot geweest. Vrouwen in het algemeen weten dat je op dit punt te raken bent. Het is letterlijk m'n zwakke plek. Ik heb ook geen weerwoord als ik erop aangesproken of om uitgelachen wordt (ook weleens door mannen bespot trouwens). Ik ben er erg onzeker door geworden en ben altijd wat voorzichtig. Het lijkt soms of je er niet echt toe doet. Je hebt een kleine, dus tel je niet mee, dat gevoel. Je ziet het aan diverse reacties hier, een grotere, een dikkere, een joekel wordt gezien als beter, lekkerder, mooier, geiler. Het is om gek van te worden. En doordat je onzeker bent, slaat de angst soms nog eens extra genadeloos hard toe. Laatst moest ik voor een bultje in m'n balzak voor controle naar m'n (vrouwelijke) huisarts. Broek naar beneden, krimpt m'n penis naar een paar centimeter, denk iets van 3 centimeter. Ik schaamde me diep. En dat terwijl ik weet dat ik er niets aan kan doen. Het is een hopeloos, machteloos gevoel, ook al was het dan m'n huisarts. Er was niets aan de hand met dat bultje, dus ik had eigenlijk opgelucht naar huis kunnen gaan, maar ik ging juist helemaal down naar huis. Weer schaamte, voor de zoveelste keer.

Hans
11-04-2024
Reageer:
Ja, haha, je zult het er toch mee moeten doen met die 3 cm van je. Wen er maar aan dat wij vrouwen liever een grotere, dikkere pik willen. En zeg nou zelf, 3 cm! Dat is toch ook om te huilen, of lachen, hihi

Cindy
11-04-2024
Reageer:
Hahaha, 3 centimeter!! En jij vindt het gek dat je uitgelachen wordt? M'n zoontje van 4 jaar heeft nog een grotere!

Sandra
11-04-2024
Reageer:
Een volwassen man met een piemeltje! Een piemeltje van drie centimeter! Ik hoop niet dat ik die ooit tegenkom...

José
11-04-2024
Reageer:
Daar kun je op de kermis geld mee verdienen man.

Jan
11-04-2024
Reageer:
Ja, haha, een attractie! Voor een piekie mag je even kijken naar een pikkie! Maar even serieus, heet zoiets ergs niet een micropenis?

Veronique
11-04-2024
Reageer:
Ik weet niet of Miranda veel opschiet met deze reacties. Het is in ieder geval wel duidelijk dat zij niet de enige is die genoeg heeft van een kleine penis. Er zijn volgens mij maar twee oplossingen Miranda: weggaan bij je vriend en een grotere zoeken of bij je vriend blijven en er samen iets van maken en kijken of je iets kunt met de tips voor het omgaan met een kleine penis.

Gera
11-04-2024
Reageer:
Mijn vriend heeft een hele normale maat penis 16 cm. Ik ben er helemaal happy mee. Zeker als ik al deze ellende hiervoor lees.

Joyce
11-04-2024
Reageer:
Als wij als vrouwen zo gekleineerd en vernederd zouden worden als mannen met een kleine penis, zou de wereld te klein zijn. Stel je voor dat wij steeds uitgelachen (of verlaten) zouden worden omdat we te kleine borsten of te grote schaamlippen zouden hebben?

Ineke
11-04-2024
Reageer:
We worden toch ook al eeuwen gekleineerd en vernederd door mannen? Het is juist heel goed dat wij vrouwen ook iets in handen hebben om mannen op hun plek te zetten.

Fay
11-04-2024
Reageer:
Ik heb het gevoel dat we dan juist de verkeerde mannen beschimpen

Ineke
11-04-2024
Reageer:
Je zou als man bijna niks meer durven zeggen, als je sommige reacties leest. Nou, ik heb er maling aan. Ik ben klein geschapen, 11 cm, en ik heb me er nooit voor geschaamd. Ik heb een lieve vriendin en lekkere sex. Ze heeft er nooit over geklaagd. Natuurlijk weet zij ook dat mijn penis ondergemiddeld is en maakt ze weleens een plagende opmerking, maar ach, dat is toch ook best geinig. Maak er niet zo'n punt van, accepteer allebei dat ie klein is en dan kun je gewoon leuke, lekkere sex hebben samen.

Jeroen
11-04-2024
Reageer:
Ik heb 10 cm en het werd toch een probleem voor mijn vrouw, nu gaat ze 1x per maand naar haar FWB die heeft 19 cm en het probleem is opgelost.

Johan
12-04-2024
Reageer:
Bij de mannen die ik heb meegemaakt verschilde het nogal van penislengte. Ik heb er een gehad met een hele kleine penis (11,5 cm), maar ook een met een giga pik (23 cm). En enkelen die daar tussenin zaten. En toch heb ik met allemaal lekkere sex beleefd. Met zo'n kleine moet je je alleen een beetje aanpassen en allebei je best doen om er iets van te maken. Sommige standjes gaan niet met een kleintje. Dan vliegt ie er meteen uit. Of je voelt niks omdat er maar een paar centimeter in zit. Maar dan moet je samen kijken naar de standjes die wel gaan en kun je toch plezier beleven. Ook pijpen vind ik met zo'n kleintje eigenlijk fijner dan met een joekel. Met een man met een kleine moet je ook gewoon iets meer je fantasie gebruiken. Met een vent met een grote penis gaat het vaak allemaal iets meer vanzelf op de een of andere manier. Maar misschien hebben andere vrouwen andere ervaringen.

Marlies
12-04-2024
Reageer:
Heb ook de ervaring dat je als je een man treft met een kleintje dat je er veel meer aan moet trekken (...vergeef me de woordspeling...) om er iets van te maken. Ik heb bijvoorbeeld nog nooit een orgasme beleefd door penetratie met een kleine penis. Ook lang niet altijd met een grote(re) penis, maar als het gebeurde was het wel in alle gevallen met een flinke penis. Die weten toch meer te raken en te masseren waar het nodig is dan een kleine piemel. Sorry voor de klein geschapen mannen, maar het is niet anders.

Lisa
12-04-2024
Reageer:
Wat mij betreft hoef je geen sorry te zeggen tegen klein geschapen mannen. Wij meiden en vrouwen worden altijd en overal beoordeeld/veroordeeld op ons uiterlijk. Om alles van ons uiterlijk. Van boven tot beneden en ook heel vaak gaat het over borsten en kutten. De borsten zijn te klein, te groot of te slap. De schaamlippen zijn te groot of te flubberig. De poes heeft teveel haar of is juist te kaal. Ik heb er dan ook niet veel moeite mee om jongens en mannen te beoordelen op hun piemel. Je hebt van die piemels met zo'n tuitje, helemaal niet geil. Er zijn van die balzakken met sprieterig haar, heel lelijk. Van die rare hangzakjes, bah. En ja, je hebt ook kleine pikjes, alles onder de 14 cm, da's ook helemaal niks. Zo heren, hebben jullie nog wat op te merken over ons uiterlijk? Ik pak je terug op dat kleine aanhangsel tussen je benen.

Haley
12-04-2024
Reageer:
Hoi Miranda, jij verlangt naar een normale, liefst wat flinkere penis. Jouw vriend heeft een kleintje en kan jou die flinkere penis dus niet bieden. Je kunt stoppen met je relatie en op zoek naar een vriend met een grote(re). Als het niet je bedoeling is om te stoppen met je vriend, dan moet je zoeken naar andere oplossingen, die zowel voor jou als hem oké zijn. Een grote vibrator of dildo?Een trio (dus met je vriend erbij) met een groter geschapen man? Of zonder dat je vriend erbij is, maar er wel van op de hoogte is, sex met een groot geschapen man? Er zijn ook standjes die beter geschikt zijn voor klein geschapen mannen. Succes!

Sietse
14-04-2024
Reageer:
Schaamt hij zich nu voor zijn kleine penis of omdat hij geen goede erectie meer krijgt? Voordat jij er met hem over begon wist hij natuurlijk ook dat hij een kleintje heeft en toen schaamde hij zich niet? Dan zal die schaamte waarschijnlijk dus gaan over het niet krijgen van een goede erectie. Daar zijn behandelingen voor. Ga samen naar de huisarts en praat over jullie probleem en het niet krijgen van een goede erectie. Dan onderzoekt de huisarts en kijkt naar mogelijke behandelingen en oplossingen.

Sandra
14-04-2024
Reageer:
Ik heb ook eens een vriendje gehad met een kleine penis. Als ik me goed herinner 12,5 cm. Die deed altijd geweldig z'n best met z'n tong en was daar ook best goed in. Het was misschien niet bewust compenseren van hem, maar schijnbaar voelde hij aan dat hij iets extra's moest doen om mij te plezieren.

Kitty
14-04-2024
Reageer:
Toen mijn man erectieproblemen kreeg moesten we samen naar de dokter om de problemen te bespreken en bij mijn man
onderzoek te doen. We kregen een gesprek om 'ons' probleem te bespreken, ons sexleven werd min of meer doorgenomen (of het daar aan lag) en er werd lichamelijk onderzoek gedaan. Toen hij uit de kleren moest had hij, door de spanning, ineens een heel kleine penis. Ik zat op m'n stoeltje toe te kijken en wist niet wat ik zag. Hij heeft normaal een redelijk normale penis (iets onder het gemiddelde), maar toen was er weinig van over. Ik had plaatsvervangende schaamte en snapte toen eigenlijk pas dat mannen zich kunnen schamen voor een kleintje. Ik geloof dat ik zelfs een klein lachje heb gehad, totaal niet bewust en ook zeker niet om hem uit te lachen, maar door de nerveuze situatie en doordat ik helemaal verrast was. Ik vond het zo erg voor hem, maar wist mezelf ook geen houding meer te geven richting de dokter. Als ik er aan terugdenk word ik weer rood van.

Hilde
14-04-2024
Reageer:
Mijn man heeft 16 cm maar echt hard werd tie nooit totdat we op een dolle avond een trio hadden met zijn vriend en ik eigenlijk meer met zijn vriend bezig was kreeg hij wel een harde. Was best wel verbaast dat hij dat toen wel kreeg.

Loes
14-04-2024
Reageer:
Ja, dat schijnt voor mannen nogal prikkelend te zijn. Sommige mannen worden al opgewonden als ze er alleen maar aan denken. Laat staan dat ze het zien dat hun vrouw met een andere man bezig is.

Jasmijn
14-04-2024
Reageer:
Doggy style is misschien nog wel het meest geschikt als je vriend of man een kleintje heeft

Cindy
15-04-2024
Reageer:
Mijn vriend is ook klein geschapen, 11 cm. Ik heb er geen moeite mee, hijzelf wel. Een tijdje geleden stelde ik voor om samen naar de sauna te gaan. Dat zag hij niet zitten. Ik heb hem uiteindelijk weten om te praten. Hij stemde in, hij deed het niet voor zichzelf, maar voor mij. De dag dat we gingen was hij in de ochtend al nerveus en dat bleef de hele dag zo. Zo gespannen als een snaar. Toen we er waren sloeg hij helemaal dicht. Zijn penis kromp van angst tot baby-formaat. Hij voelde zich vreselijk ongemakkelijk en daardoor was ik ook niet ontsnappen. Ik zag steeds die angstige blik. Tot overmaat van ramp kwamen we een bekend stel tegen. Vanaf dat moment werd het helemaal een fiasco. Mijn vriend schaamde zich rot en wilde naar huis. Er is geen tweede keer meer gekomen...

Chantal
15-04-2024
Reageer:
Ben ruim 40 jaar met dezelfde man. Hij heeft een hele kleine penis. Toen ik jong was verlangde ik ook weleens naar een grotere penis, maar dat verlangen heb ik niet meer. Ik mag me zo gelukkig prijzen met deze man. Hij is lief, heel betrouwbaar, hij is er altijd voor me, doet altijd van alles, heeft humor en is gezellig. En ja, hij heeft een piemeltje, maar die neem ik op de koop toe.

Helma
17-04-2024
Reageer:
Heerlijk deze reacties 😂
Vrouwen die eindelijk eerlijk durven te zijn over wat we nou echt van een kleine pieleke vinden …..

Anoniem
17-04-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login | Aansluiten