Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ziek gevoel

Helaas zit ik al ongeveer 4/5 maanden met den burnout angst. De 5 maanden gingen op en neer. Eerst periodes met veel angst. Toen lichamelijke klachten en vermoeidheid. Toen depri nu zit in momenteel in een zware periode. Depri fase is wat minder maar m'n lichaam wil gewoon niet. Ik voel me alsof ik een flinke griep heb. M'n benen armen alles doet zeer. Ben duizelig, heb een dof gevoel in mijn hoofd en ben bang voor allerlei ziektes, omdat ik merk dat me lichaam gewoon niet wilt.
Wie herkent dit?

Yvon
14-02-2024
laatste reactie: 14-02-2024

2
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Dat heb ik ook. Ik werk nog maar vraag niet hoe. Het is al een strijd om me van de bank naar de eetkamer te verplaatsen. Ik voel me nog rotter dan toen ik flinke corona had jaren terug.

Anoniem
14-02-2024
Reageer:
Dag Yvon,

Heel herkenbaar! Ik zit ook inmiddels 5 maanden thuis en ik dacht dat het beter ging. Totdat ik afgelopen vrijdag weer ernstige darmklachten kreeg en het de hele dag koud heb. Het voelt alsof ik constant een kater heb met een dof gevoel in mijn hoofd. In de ochtend word ik opgefokt wakker en ben 2 uur later uitgeput . De rest van de dag ben ik moe.

Wat ik doe is mijn structuur aan te houden en gezond te eten. Ook probeer ik gewoon te wandelen of even naar buiten te gaan.

Heel veel sterkte!

K
14-02-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login | Aansluiten