Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Plots weer wat anders, last van rechterflank/ lever?

Iemand ook herkenbaar? Sinds een 5 weken heb ik een vage zeurende last van rechterflank, rug buik voorkant. Ik heb in Maart galkolieken gehad, geen stenen gevonden maar verdikte galblaaswand en stenen. Niet de galblaas eruit laten halen maar met middeltjes zelf geprobeerd op te lossen want er zat gruis in. Resium meerdere flessen geprobeerd en appel cider azijn. Heb overigens al 6 jaar last van darmen met echt alle symptomen gehad te hebben die hier omschreven staan. Maar sinds nu 5 weken dit weer erbij. Zware koliekaanvallen blijven gelukkig uit, maar het is allerminst verontrustend weer, wat is dit nu weer? Toch de gal die irriteert?

Hopelijk kan ik mijn onrust hier op dit forum een beetje wegnemen want maak mijzelf gek met allerlei andere dingen..

Anoniem
03-02-2024
laatste reactie: 13-02-2024

2
5
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Heel herkenbaar, heb ook pijn en zeurend gevoel aan mijn rechter bovenbuik (lever streek) en trekt ook naar mijn rug, soms zakt de pijn wat.
Maar het zeurende gevoel gaat maar niet weg. Om wanhopig van te worden.
Bij mij is het vooral vet eten ( ook al is het maar een beetje) wat de pijn doet toenemen.

Anoniem
09-02-2024
Reageer:
Ja momenteel ook weer een aanval, midden in de nacht 04.30. Wordt er gek van, echt de galblaas en vrees steentjes of galgruis wat lastig de leidingen doorkomt. Straals zo door naar rug. Hopelijk trekt het snel wel…

Anoniem
10-02-2024
Reageer:
Ik ben ook wel benieuwd wat het is, heb vorig mei een buik echo laten uitvoeren van de bovenbuik en onderbuik. Ik was heel zeker van galstenen vanwege heftige koliek pijn (had zelfs witte ontlasting!!) maar niks gevonden, en weer was het op pds gegooid.. maar de koliek pijn komt wel eens, ook met te vet eten, te veel eten. Chocolade vermijd ik want dat is 100% raak. Bij mij werd het ook nog eens gegooid op de bovenste darm en mogelijk slokdarmspasme.. Ik heb me heel erg druk gemaakt in de tijden van de aanval want het was net alsof er glas door mijn lichaam ging (ook glasachtig gevoel rond mijn hart) heel scherp en stekend maar niks, dit alles door pds.. (heb wel eens zwarte dingetjes uitgeplast en dat hoorde ik plonse in het water)

anoniem 11
11-02-2024
Reageer:
Ja en ik ging er bij boeren.
Kwam door SIBO en dunne darm verzakking.
Een verzakking zorgt voor stopping en dat kun je uiteindelijk tot in de dunne darm voelen.
Stekende pijn rechtsboven had ik.
Succes!

Chantal
12-02-2024
Reageer:
Och ja niet leuk om het te lezen, maar geeft wel rust voor mijzelf. Ik hang weer op de bank met een hevige pijn rechts, lichte koliekaanval maar dat branderig gevoel. Om gek van te worden. En ja alcohol en vet eten laat, dat is wel de aanjager.! Maar goed ook zonder alcohol en enkel vet eten is het raak. Heel lastig om dit te omzeilen. Zou die galblaas/ lever ook getriggerd worden door PDS?

En ik las het voelt alsof er glas door lichaam stroomt, nou herkenbaar hoor. Van top tot teen soms ja.

Anoniem
13-02-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login | Aansluiten