Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Een half open relatie - werkt zoiets?

Hi ik ben Rik 53 jr en 28 jaar getrouwd met mijn vrouw. Ik ben er onlangs achter gekomen dat ze al bijna 3 jaar een seksuele heeft met een man van 34 die bij ons in de straat woont.
Ze heeft vertelt dat ze absoluut niet wil scheiden en nog steeds zielsveel van me houd en ik wil haar natuurlijk ook niet kwijt. Het ging haar in eerste instantie alleen om de spanning maar de seks met hem was fantastisch en ze vond ons seksleven een beetje saai worden. Ze gaf wel aan dat ze deze man er graag bij zou willen houden, nu ben ik totaal niet jaloers aangelegen het ging mij meer om het bedriegen had het liever open gehad maar vraag me wel af of zo’n relatie stand kan houden.
Zijn er mannen die een half open relatie hebben en werkt zoeiets?

Rik
26-11-2023
laatste reactie: 11-02-2024

9
19
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ja ook wij hebben al 1,5 jaar zo’n relatie de fwb van mijn vrouw is 8 jaar jonger is single en wil dat ook blijven. Gemiddeld gaat ze 1 keer per 2 weken naar hem toe voor een leuke avond en als ze thuis komt vrijen wij zelf ook. Ons huwelijk heeft er echt een boost van gekregen dus ik kan het je wel aanraden.

Aad
26-11-2023
Reageer:
Ja hoor Rik wij doen dit ook en het bevalt ons prima.

Ria en Ton
27-11-2023
Reageer:
Ik kan zo ontzettend genieten van mijn vrouw als ze naar haar minnaar gaat. Zo opwindend voor mij als ze sexy gekleed en opgemaakt naar hem toe gaat en ik weet dat ze daar en heerlijke verwen avond gaat krijgen. Van dit soort avonden kan ik intens genieten.

Marco
28-11-2023
Reageer:
Ik deel mijn vrouw met haar vriend en het is voor ons beide een hele dikke PLUS in ons huwelijk.

ed
29-11-2023
Reageer:
Ik vind het zelf heel fijn om met mijn vrouw heel open te kunnen zijn over wat we voelen en denken. Het is natuurlijk een illusie dat we ons nooit aangetrokken zouden voelen tot iemand anders. We hebben er een gewoonte van gemaakt daar heel open over te zijn. Dat geeft op zichzelf al een enorme boost aan de relatie. Als mijn vrouw een man tegen komt die ze erg aantrekkelijk vindt vertelt ze dat en praten we er ook over hoe ze het aan zou kunnen pakken om hem te versieren. Soms heeft ze ook zin om een avondje uit te gaan om daar met een leuke man te gaan zoenen. Als ze dan terug komt vind ik het altijd erg leuk om haar verhaal te horen. We hebben echter geen vaste tweede partner waar we elke week mee afspreken.

Geert
29-11-2023
Reageer:
Hi Rik,

Of zo een afspraak werkt is helemaal afhankelijk van hoe jullie er beiden mee omgaan. Niet iedereen is ‘gemaakt’ om een partner te delen. Anderen kunnen het gemakkelijker. Echter, het is belangrijk dat je zeker weet dat je erachter staat en dat je niet gemanipuleerd of emotioneel gechanteerd wordt (i.e. als je het niet accepteert ga ik bij je weg).

Succes ermee!

Gerold
29-11-2023
Reageer:
Nee hoor geen spraken van dat ze bij me weg wil het gaat haar alleen om spanning en lust en daar heb ik geen probleem mee.

Rik
30-11-2023
Reageer:
Mijn beste vriend is de minnaar van mijn vrouw ze gaat 1 keer in de 2 maanden naar hem.
Ik zou heel graag willen dat ze vaker ging maar ze wil dit pas als de kinderen uit huis gaan dus ik moet nog even geduld hebben.

Stefan
02-12-2023
Reageer:
Voor ons werkt zo'n relatie prima zolang je alles maar open en eerlijk houd.

Sylvia
08-12-2023
Reageer:
Mijn vrouw heeft al 7 jaar een minnaar dikke pret voor alle drie

Anoniem
12-12-2023
Reageer:
Wou dat mijn vrouw een seksvriendje had lijkt me zalig

Aad
16-12-2023
Reageer:
Bij ons werkt dat prima maar dat zal niet overal zo zijn.

Jan
24-12-2023
Reageer:
Lijkt me heerlijk

Klaas
15-01-2024
Reageer:
Een goede minnaar de droom van veel vrouwen

Sonja
15-01-2024
Reageer:
Hoe mooi is het om een relatie te hebben waarin je je vrouw alles gunt . Hoe fijn is het als je vrouw helemaal zichzelf kan zijn bij je en alles met je deelt . Hoe fijn is het als je vrouw door anderen wordt begeerd en zij van jou houdt . Een mens vind vaak ook niet alles in 1 persoon . Dus rik , het werkt . Ik zou zeggen. Geniet ervan .

Anoniem
03-02-2024
Reageer:
We zijn nu 2 maanden verder en ik vind het werkelijk geweldig, in begin beetje zenuwachtig maar dat was snel voorbij. Nooit geweten dat ik het zo heerlijk zou vinden als ze mooi opgemaakt en sexy gekleed naar hem toegaat voor een heerlijke beurt en als ze dan thuis komt hebben we samen ook seks.

Rik
04-02-2024
Reageer:
Jij bent knettergek!!! Kan je toch niet accepteren dit bedrog, heb je geen eigenwaarde?

Dumpen! En Direct.... liegen/bedrog
Hoort niet in de normale relatie.

Tenzij je natuurlijk een looser bent en bang bent om alleen te zijn

nicerdicer
05-02-2024
Reageer:
Mijn vrouw heeft onlangs aangegeven ook een sexbuddy erbij te willen, ik wil dit absoluut niet en heb haar als compromis gezegd dan gaan we swingen of naar een club. Dit wil zij niet en ze zegt dan ik wil zelf een soort van connectie opbouwen met iemand en de vlinders weer voelen.
Juist is dat dus iets wat ik absoluut niet wil en wordt dan jaloers en verdrietig tegelijk. Is dit gek ?

Piet
11-02-2024
Reageer:
Nee hoor Piet niets geks aan

Jan
11-02-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login | Aansluiten