Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ze beloofd veel maar doet weinig

Ik heb een hele lieve vrouw we zijn 37 jaar getrouwd maar het probleem is dat mijn vrouw weinig zin heeft in sex. Ze beloofd veel maar doet weinig. Wat moet ik doen zo dat ze meer zin krijgt in sex. We hebben af en toe wel sex maar dat is binnen 5 minuten weer afgelopen. Ze is ook nog nooit klaarkomen waar ik bij was. Zal dat aan mij liggen ik heb toch een normale penis van 15 cm .
Wie weet wat ik hier aan kan doen?

Ben
22-06-2023
laatste reactie: 20-01-2024

9
10
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Zoek op internet op hoe je een vrouw bevredigd. Het gaat niet over hoeveel cm, en alleen penetratie. Hebben jullie de klit nog nooit aangeraakt ofzo? Succes ermee en hopelijk veel orgasmes ; )

Anoniem
11-07-2023
Reageer:
Vreemd gaan. Fuck it. Je word in de zeik genomen zo

Eerlijk
02-08-2023
Reageer:
Ik heb exact t zekfde
Waardeloze sex en arme komt nooit klaar

John
04-08-2023
Reageer:
Koop een satisfier 2.

Kees
05-08-2023
Reageer:
Als jouw vrouw zo lief is als je zegt dan verdient zij het dat hierover een eerlijk en open gesprek met haar voert. Als je voelt dat het tot niets lijdt, stel dan de hulp van een relatie therapeut of seksuoloog voor. Wijst ze dat af, dan denk ik dat ze minder lief is dan jij denkt. 

Diemo
09-09-2023
Reageer:
Na 37 jaar zou je toch moeten weten wat vrouwen seksueel verlangen. Zoek op internet… ikzelf als vrouw vindt meesterminaar geweldig. Alles wat hij schrijft knik ik jaaaaa nog van dit.

Pas op vrouwelijke seksualiteit is weliswaar anders aan te pakken… geen rechttoe rechtaan.
Als seks niet bevredigend is voor een vrouw dan is het een klusje dat ze snel,achter de rug wil hebben. Laat hem zijn ding doen, hij komt toch op 2 min.

En neen je pik is niet wat seks voor een vrouw geweldig maakt of niet…

Roosje
10-10-2023
Reageer:
Ooit wel eens gebeft?
Als de sex met 5 min klaar is en zij is nog nooit klaar gekomen bij jou, betekent dat dan dat jij wel klaar bent gekmen?!
Dan snap ik wel dat zij er niet zo veel trek in heeft.
Trek er eens een uur voor uit. Zoek de clitoris eens op, met of zonder beffen. Pak er eens een klein fibrator bij. Duw je vinger zachtjes in dr kont.
Probeer eens wat.
Maar er in hangen klaar komen en slapen word geen enkele vrouw warm van.

Anoniem
12-01-2024
Reageer:
Zoek een lekkere geile minnaar voor haar, gaat een wereld voor je open

Tanja
13-01-2024
Reageer:
Vrouwen die (heterosexsueel vooropgesteld)zoeken veiligheid en nesteldrang. Wanneer mannen te veel mee gaan met hun vrouw in gesprekken wat zij voelt, dat liefde los staat van sex, ze niet meer durven af te spreken met vrienden die ze hun hele leven kennen maar die hun vrouw simpel en niet volwassen vindt, stoppen met voetballen omdat de kinderen drie sporten moeten doen… tja: dan vraag je erom. Zorg dat je verzorgd er uit ziet, goede kleren aanhebt, haar verrast maar ook soms leidt en toch een beetje je eigen mannending blijven doen dan gaat het goed komen. Betekend niet dat je een hufter moet zijn, maar geef aan dat je liever gaat sporten/met je band muziek maakt/gaat klussen dan dat je met je dochter gaat shoppen op je vrije zaterdag ondat je je vrouw een dagje sauna gunt met haar vriendinnen. Vrouwen kiezen sterke trotse en gepassioneerde mannen, geen zwakke aftreksels… en ja huwelijken genoeg die gelukkig lijken met zo’n bakfiets besturende sukkel, die woensdag papadag heeft en zo dag 7 uur op de bank studiosport kijkt en te lang de krant leest op de wc alsware het zijn laatste statements als man zijnde (ook net niet echt aantrekkelijk). En vergeet niet dat meer vrouwen vreemdgaan dan mannen, terwijl testosteron en aanleg in de genen om sex te willen toch echt meer bij mannen aanwezig is.

Hard maar waar
19-01-2024
Reageer:
Ja Ben na 37 jaar is je vrouw wel toe aan iets anders, praat met haar en ga opzoek naar een man met 19 of 20 cm eentje die haar een uur laat bibberen. Daar heb jezelf ook profijt van en wie weet mag je ook een keer kijken geloof me het is een win win situatie.

Ria
20-01-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>