Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ervaar mijn vriendin als lui en egoïstisch

Ben inmiddels 32 (3 jaar een relatie) en ervaar mijn vriendin als lui en egoïstisch. Werken doet ze nauwelijks, ze heeft een deeltijdbaan bij een callcenter. Dit terwijl we geen kinderen hebben. Het grootste deel van de financiële lasten wordt al jaren door mij gedragen. Ook in bed is het al tijden kommer en kwel, als het al tot seks komt gaat ze liggen en mag ik even mijn ding doen. Maar zelf wil ze wel maximaal bevredigd worden.

Lastige is de leeftijdsfase waarin ik zit. Relatie stoppen zou opnieuw een zeer moeizaam datingtraject betekenen vol mensen met rugzakjes. Van mijn 26ste tot 29ste heb ik ook al zo'n fase gehad en eigenlijk wil ik dit nooit meer.

Ik heb een meegaand karakter, ben communicatief sterk maar niet goed met conflicten. Probeer vaak wel de discussie aan te zwengelen maar dit leidt vaak tot felle tegenaanvallen van haar kant. Dan geef ik toch maar weer op.

Relatie zou wellicht nog wel te redden zijn als ik seksueel bij een ander aan mijn trekken zou komen. Zouden jullie vreemdgaan begrijpen? Ik merk wel dat ik me soms flirterig opstel tegenover andere vrouwen.



Bert
01-08-2022
laatste reactie: 08-03-2024

9
7
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Wat een onzin, als man zit je in je prime tussen 30-50. Werk hard en zorg dat je daar gebruik van maakt.

Ren vooral hard weg bij deze vrouw, is niks en wordt niks.

Peter
25-11-2023
Reageer:
Ik zou niet vreemdgaan maar haar wel een trap onder der reet geven.

Bert
25-11-2023
Reageer:
Beste kerel deze relatie Is sowieso gedoemd om te mislukken voor 100%.
Zij denkt dat ze een prinses en jij bent haar onderdaan, haar luiheid gaat alleen nog maar erger worden en jij gaat je er alleen maar meer aan ergeren. Het is jammer maar je hebt de verkeerde vrouw getroffen afstand van doen en opnieuw beginnen.

Hans
25-11-2023
Reageer:
Helemaal met de heren hier boven eens. Voor een man is 30 tot 50 je beste jaren. Heel veel leuke vrouwen die wel in een relatie willen investeren en werken en allemaal opzoek zijn naar een loyale man die de zaakjes goed op orde heeft.

Je relatie die je nu hebt is verdoemd om te mislukken. Het zou goed zijn om het uit te maken met je vriendin, misschien zet dat haar tenminste aan het denken om aan haar zelf te werken en minder lui en egoïstisch te worden. Voor vrouwen wordt het namelijk alleen maar lastiger om een goede kerel te vinden naarmate ze ouder worden. Op jouw leeftijd kunje nog mooie vrouwen van in de 20 krijgen en die een beetje opvoeden naar jouw wens.

Je moet er toch niet aan denken dat je jouw hele leven nog met die meid zou moeten delen?

Tip, wees wat meer dominant en eis respect , heeft altijd bij mij gewerkt.

Anoniem
27-11-2023
Reageer:
Beste Bert,

Stel jezelf deze vraag: wil je dit nog voor de komende 10 jaar meemaken? Stel je een voor hoe het zou zijn om een partner te ontmoeten die meer voldoet aan jouw behoeften. Hoe zou het zijn? Men zegt ‘life is too short for cheap wine.’ Wellicht geldt dit ook voor relaties?

Gerold
29-11-2023
Reageer:
Cut your losses zou ik zeggen.
Niet met je voeten laten spelen. Doet zij haar deel niet in de relatie dan is het adieu.

John
21-12-2023
Reageer:
Jammer dat de man ook in de rechtszaal nooit gelijk heeft en dat in alles de vrouw als zielig en ach gossie word weggezet, doet een man hetzelfde is hij lui, egoïstisch en voert hij geen flikker uit.

Anoniem
08-03-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Therapiepsycholoog - psychologen en therapeuten
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login | Aansluiten