Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Wordt onrustig en paniekerig

Ik heb al sinds ik me kan herinneren zwakke darmen maar kon er gewoon mee leven. Echter de laatste twee jaar ben ik in een burnout terecht gekomen en sindsdien zijn mijn darmklachten extreem verergert. Ik heb vaker een periode dat ik me wat beter voel en weinig last heb en dan plots een periode met veel klachten. Ik vind mijn klachten moeilijk te omschrijven, het is een heel raar akelig gevoel in mijn onderbuik. Soort zeurend gevoel maar niet echt dat ik krom lig van de pijn. Daarnaast misselijk en last boven in mijn maag (soort steen gevoel). Dan denk je misschien is dat alles, maar het brengt mij volledig uit mijn doen.

Wordt onrustig en paniekerig en het beïnvloed mijn hele leven. Ik denk ook vaak bij mezelf stel je niet aan, het is over een paar dagen weer weg en er zijn mensen die het veel erger hebben......maar toch voel ik me hierdoor niet rustiger.

Ga zoeken op internet over waarom ik me zo voel en wat ik heb en doe dit soms uren achter elkaar. Alles wat ik tegenkom heb ik al 100 x gelezen en heeft me tot nu toe niks gebracht en toch blijf ik het doen... ondanks dat ik weet dat ik het niet moet doen.

Ben echt hopeloos. Zijn er mensen die dit zo ook herkennen ?

Stijn
05-11-2023
laatste reactie: 20-11-2023

7
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Beste Stijn,

Ik heb precies dezelfde klachten als jij. Soort zeurend gevoel en altijd bovenin bij mijn maag een ongemakkelijk gevoel.

Aida
16-11-2023
Reageer:
In de orthomoleculaire geneeskunde spreken we over de gut-brain connctie. Oftewel darmen van de rel, dan ook je hersenen. Advies: jees de volgende blz en ga naar die theapeut. En ga je darmen behandelen. Dan komt het in je hoofd ook weer tot rust

Peter
20-11-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>