Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Mijn steun en toeverlaat is er niet meer helaas

Mijn partner is vorig jaar overleden. Hij ging naar het ziekenhuis voor een ingreep en is niet meer naar huis gekomen. Zoals het lijkt is er iets fout gegaan met de ingreep maar de arts geeft dit uiteraard niet toe. Na 6 weken ic is hij gestorven op net 58 jarige leeftijd. De hele periode was verschrikkelijk.
Wij deden alles samen en ik mis hem heel erg. Wij hebben niet meer iets kunnen bespreken en ik heb mijn sterke man zien veranderen in een zwak mensje wat niets meer kon. Dit doet mij nog steeds heel veel verdriet. Ik vind het moeilijk om overal alleen voor te staan, advies van anderen is toch anders, en de lol is er af. Mijn steun en toeverlaat is er niet meer helaas. Veel mensen denken ach het is al meer dan een jaar geleden het zit wel weer goed maar het wordt er niet beter op helaas.

Thea
07-11-2023
laatste reactie: 14-03-2024

3
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hé,

Ik wilde je even laten weten dat ik het ontzettend naar voor je vindt om te horen en dat ik hoop (is even geleden dat je dit bericht geplaatst hebt) dat je je alweer wat beter voelt en het stapje voor stapje een plekje kunt gaan geven..

Blijf vertrouwen hebben! Veel sterkte!

Liefs

Chloé
14-03-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>