Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Gespannen bij activiteiten

Hoihoi,

Daar ben ik weer! Ik zit nu 15 maanden in de burn-out. Per dag kan ik een half uurtje iets doen. Alleen ik merk dat ik bij alle activiteiten zo gespannen ben, en dat het daardoor zoveel energie vreet.
Alleen al even praten met een familie lid bijvoorbeeld. Hebben jullie tips hoe je hiermee om kunt gaan? Zijn jullie ook zo gespannen tijdens activiteiten?


Madeliefje
27-10-2023
laatste reactie: 29-10-2023

4
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Helaas geen tips maar wel herkenbaar. Ik heb altijd spanning op de spieren staan, zelfs onder het slapen tandeknarsen, en bij het wakker worden en opstaan last van de ogen/nek en voorhoofd. Vaak een verkeerde houding en zelfs als ik in de auto zit merk ik dat ik mijn benen onbewust te veel aanspan. Ik zou willen dat het weg ging maar het lijkt soms chronisch, ik blijf maar vollopen met spanning maar er vanaf komen lukt niet. En ja ook dat praten met andere mensen vooral de types die constant doorpraten pff haha, ik raak dan afgeleid en heb dan de helft niet gehoord uiteindelijk🤔 ik kom dan ook echt ongeïnteresseerd over. Blij dat het ophoud😂

Anoniem
29-10-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>