Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Oogarts en opticien zagen geen bijzonderheden

Hallo,

Wie herkent dit?

Wanneer ik mijn ogen sluit lijkt het alsof mijn oogleden/oogbollen alle kanten wiebelen/trillen. Soms zie ik ook trillend beeld in mijn gezichtsveld en krijg ik alle patronen/figuren/kanten ( caleidoscoop effect) in mijn gezichtsveld te zien. Mijn ogen lijken deze patronen te volgen. Dit houdt pas op wanneer ik mijn ogen weer open ( zowel smorgen smiddag als savonds). Slapen is dus een drama. Daarnaast 24/7 branderig pijnljlke ogen.

Ik heb hier bijna 1 jaar last van. Oogarts en opticien zagen geen bijzonderheden. Wie kan mij hierbij helpen en voor wie zijn de klachten herkenbaar?


oogklachten
09-10-2023
laatste reactie: 06-01-2024

2
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik kan je helaas niet helpen maar de klachten zijn heel herkenbaar!

Anouk
10-10-2023
Reageer:
Hoi welke klachten ervaar je? En hoe komt dir? Hoort dit ook bij een BO? Ik lees nergens terug dat zulke klachten door een BO komen dat maakt mij soms angstig.

Anoniem
06-01-2024
Reageer:
Ik heb dit ook. Geen paniek. Dit maakt het erger het is bij mij verbetert door ontspanningsoefeningen. Focus op muziek en ademhaling ipv je ogen. Heb vertrouwen dat dit weer overgaat mij is verteld dat dit erbij hoort. Heel vervelend maar het word echt beter als je jezelf kalm houdt en prikkels verminderd overdag. Laat het er zijn

Inez
06-01-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>