Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Weet niet of ik beter wel of niet kan gaan

Ik weet niet wat te doen. Ik heb een vakantie geboekt in een opwelling toen ik me even een periode wat beter voelde maar inmiddels voel ik me hartstikke slecht en volgende week zou ik op vakantie gaan. Weet niet of ik beter wel of niet kan gaan. Ben bang mezelf nog slechter te gaan voelen op vakantie. Heb er nu ook totaal geen zin in. Wat zouden jullie doen ? Diep in mijn hart wil ik gewoon niet gaan, maar wil mijn vriendinnen niet teleurstellen....

Soraya
09-10-2023
laatste reactie: 10-10-2023

1
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi Soraya,

Ik denk dat hier niet perse één goed antwoord op te geven is. Burn out is vol met ups en downs en daarom zeer onvoorspelbaar. Maak voor jezelf een definitieve keuze en sta hierachter. Voel je vooral niet schuldig als je besluit om toch niet te gaan. Je kiest voor jezelf en je bent niemand iets verschuldigd. Als het echte vriendinnen zijn zullen ze het zeker begrijpen. Je bent niet een zeur, je bent genoeg en je mag je grenzen aangeven. Moet je omgeving daar aan wennen? Ja misschien wel, hoe erg is dat? Niet erg je leert sterker in je schoenen te staan. Succes!

Lisa
09-10-2023
Reageer:
Herkenbaar! Ik zag ook op tegen een midweekje weg met partner, je bent uit je eigen routine, kunt niet gaan liggen wanneer je wilt etc. Daar ga je dan ook weer over piekeren. Maar achteraf blij dat ik gegaan ben. Vakantie stond wel in het teken van mijn bo en energie. Elke dag uurtje fietsen of wandelen, ik gaf duidelijk mijn grenzen aan. Als je het qua energie niet trekt kun je nu mss beter niet gaan. Ga je wel mee, houd dan de ruimte/vraag ruimte om je eigen plan te trekken! Het moet niet zo zijn dat je na je vakantie kapot terugkomt.

Anoniem
10-10-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>