Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Nu loopt de emmer echt over

Ik heb al langer last van stressklachten maar nu loopt de emmer echt over.ik ben 23 en heb een jaar geleden vage klachten gehad die ik uiteindelijk heb gelinkt aan stress (hevig trillen, slecht slapen, duizelig, prikkelbaar etc). Bijna elke lichaamsfunctie is toen gecontroleerd en hier kwam niks bijzonders uit. Dit was tijdens een tentamenperiode en niet lang daarna was het vrij plotseling weg. Nu loopt dit de laatste maanden langzaam weer wat op met vooral steeds meer paniek momenten en zelfs wat straatvrees. Het is nu zover dat ik studie en werk even stil heb gelegd en weer thuis bij mijn ouders zit. De afgelopen week heb ik ook steeds meer constante fysieke klachten waaronder weer heftig trillen, klappertanden en vooral een heel zwaar hoofd/lichaam, duizeligheid en kortademigheid. Dit is allemaal erg beangstigend en toch weet ik vrij zeker dat het weer door stress komt maar dit keer zit ik voor mijn gevoel echt meer richting overspannenheid/ burn-out.

Komen dit soort klachten meer mensen bekend voor? En ook het piekeren over de gezondheid? Ik word er op het moment echt een beetje hopeloos van.


Sigrid
16-10-2023
laatste reactie: 27-10-2023

1
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi sigrid dat is stress dan krijg je veel lichamelijke klachten heb ik ook hoor bij mij duizeligheid soms en maagklachten slecht slapen enz misschien iets voor jou ik zit bij een hypnotherapie daar kan je Jr verhaal kwijt heerlijk effe janken en je word heerlijk behandeld je krijgt daar kracht van sterkte en succes en het is echt stap voor stap soms 2 vooruit en 1 terug 👍

Anoniem
27-10-2023
Reageer:
Haptotherapie bedoel ik

Anoniem
27-10-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>