Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Neurologische klachten, schokken en zenuwprikkelingen

Neurologische klachten, schokken en zenuwprikkelingen
Ik heb sinds mijn burnout last van schokken rond het middenrif en in rug. Vooral als ik in slaap val.
Sinds de adrenaline (trillen) wat uit mijn lichaam is, heb ik last van zenuwprikkelingen en zenuwpijn, vooral in mijn voeten. Het is dag en nacht aanwezig. Wie heeft dit ook (gehad) ?

Cecile
07-10-2023
laatste reactie: 04-11-2023

4
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik heb ook last van schokken door mijn bovenlichaam. Vooral op het moment dat ik ‘s avonds in bed lig. Ik vroeg me al af of het iets met burn out te maken kon hebben. Ik ben nu een half jaar thuis en het wordt wel iets minder nu. Van zenuwpijn heb ik geen last, wel van een ‘raar’ gevoel in mijn handen en erg koude voeten de eerste maanden. Al een jaar last van hevige spierpijn vooral in de benen.

A.
26-10-2023
Reageer:
Ik heb ook “schokken/samentrekking” vanuit voornamelijk mijn buikspieren op momenten dat ik me ontspan (dus vooral als ik ga slapen). Het voelt ook een beetje alsof daarmee spanning vrij komt die ik vastgehouden heb. Wat ook fijn is om er uit te laten.
Zenuwprikkelingen en zenuwpijn heb ik niet. Ik heb een paar jaar terug wel epilepsie gekregen (als we het over neurologie hebben) . Ik heb nu geen aanvallen. En die samentrekkingen van mijn buikspieren waren geen onderdeel van de epilepsie (dat is getest) .
Fijn om herkenning te hebben in de dingen die ik lees.

A.M.
01-11-2023
Reageer:
Heb hier precies last van! Vervelende tintelingen en prikkelen armen benen en rug, ook vaak gevoel van knellingen en koude of hete voeten

Mar
04-11-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>