Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Oor al 5 maand dicht

Ik heb sinds maart een burn-out en sinds die tijd zit ook mijn linker oor dicht. Het begint 's morgens al bij het opstaan. De huisarts heeft er naar gekeken en er zit iets vocht achter het trommelvlies echter het verdwijnt maar niet ondanks de neusspray. Wie herkent dit probleem?
Ik ben er zo klaar mee want het zorgt er tevens voor dat ik wankel op mijn benen sta hetgeen mij weer enorm onzeker maakt tijdens het lopen. Het lopen wil namelijk ook nog niet zo goed i.v.m. de vermoeidheid. Ik zie graag jullie reactie tegemoet en wens ik jullie allen veel succes met het herstel van de burn-out.
Groet, Henriette

Henriette
10-09-2023
laatste reactie: 14-09-2023

2
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hey, ik heb helemaal hetzelfde meegemaakt zo 2 maanden lang, maar wij denken dat wij een de Corona hebben gehad. Ik had enorme spanningsklachten in mijn benen, duizelig, geen evenwicht , ik zag wazig. Het leek of ik aan de drugs was! Mijn man werd later onwel met 39,2 koorts en begon ook te panikeren maar hij kwam er vrij snel weer boven. Mijn oren beginnen los te komen het maakt je zeer benauwd. Ook last van smaakverlies die nu ook terug is. Pompen met je handpalm en zout water spoelen en je weerstand versterken met vit C. Wat ook goed is met een burn-out . X

Virginie
14-09-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>