Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Al een jaar een zware burnout

Ik heb al een jaar een zware burnout. In het begon lukte een warme douche zelfs niet meer, dan was mijn energie al op en kon ik de rest van de dag liggen. Nu kan ik gelukkig weer 15 min lopen buiten en is de angst ook minder. Toch blijf ik hier nu al een beetje maanden op hangen. Mijn angst is dat ik nooit meer lekker een stuk kan wandelen of dat ik eigenlijk een onderliggende ziekte heb zoal Lyme, MS of iets aan mijn hart. Uiteraard bij de huisarts geweest, maar vermoeidheid als enige klacht is lastig te diagnostiseren en met de term burnout is het wel te verklaren zolang het met rust beter blijft gaan. Gelukkig zijn er ook hele periodes dat ik dat even naast me neer kan leggen en de situatie accepteren.

Herkent iemand het stuk van het lopen (15 minuten) dat niet snel beter wordt?

T
10-09-2023
laatste reactie: 13-09-2023

2
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Mij hielp het enorm om het vertrouwen in jezelf terug te krijgen. Vertrouwen in je lichaam, en dat het vanzelf weer hersteld.

Toen ik die eyeopener kreeg, van joh, Madelief, het komt echt goed, en als het weer iets minder gaat, ben je niet terug bij af. Je zit op de goede weg. Toen pas ging de angst weg, en hield ik bakken met energie over. Angst is een enorme energiekiller.

Madeliefje
13-09-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>