Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Op vakantie lijken alle klachten te verdwijnen

Goedemiddag, ook ik deel graag mijn verhaal. Een jaar geleden heftige spanningsklachten (niet/slecht slapen, opgejaagd gevoel, angsten etc. Tot op heden nog steeds meer slechte dan goede dagen, erg frustrerend. In de tussentijd ook drie keer kort op vakantie geweest en het vreemde is dat dan alle klachten lijken te verdwijnen. Zodra ik weer thuis ben komen alle klachten terug. Ook na gesprekken met psycholoog voel ik mij korte tijd een stuk beter, een soort als verlost van alles. Is dit herkenbaar ? Ik blijf mij maar afvragen hoe dit mogelijk is…wat op vakantie of bij de psycholoog mogelijk is moet thuis in het dagelijks leven toch ook mogelijk zijn ?!

Ruud
25-08-2023
laatste reactie: 07-10-2023

4
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Adrenaline. Dat zorgt ervoor dat je niks meer voelt.. je krijgt dat energie welke je niet hebt.

Anoniem
27-08-2023
Reageer:
Zo herkenbaar. Net terug van vakantie en daar was hernia weg en had genoeg energie om met vrienden elke dag genoeg te doen. Thuis... Direct het gevoel en hernia terug.

Nu vermoede ik adrenaline en merk dat ik het fijn vind dit te lezen.

Weer beginnen met blootstellen en weerbaarheid. ♥️

Vanessa
23-09-2023
Reageer:
Zo herkenbaar ik ben terug van vakantie weekend met mijn gezin en de kleinkinderen op Texel geen last van stress nekklachten enz maag thuis komt het weer als ik werk dan denk ik er niet aan loop bij een haptotherapeut dat helpt je kan je ei kwijt succes ook komt allemaal goed heeft tijd nodig stap voor stap 👍

Lucy
07-10-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>