Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Begin me steeds meer zorgen te maken dat ik een ernstige ziekte heb

Help, ik hoop dat iemand dit herkent.

Ik zit nu iets meer dan een jaar in mijn burnout en heb daarnaast ook ooit nog eens het stempeltje PDS gekregen (prikkelbare darm). Mijn darmen waren dus altijd al mijn zwakke plek, maar nu met de burnout is het echt hopeloos.

Ik heb een heel raar gevoel in mijn maag en darmen wat ik eigenlijk niet kan omschrijven. Het is een raar onwerkelijk misselijk gevoel wat mij veel onrust en paniekaanvallen geeft. Verder een harde knobbel net onder het borstbeen en een raar zeurend gevoel in mijn onderbuik. Verder heb ik ook een branderige tong en ben constant misselijk en moe.

Zijn er mensen die dit herkennen en die weten wat dit kan zijn. Begin me steeds meer zorgen te maken dat ik een ernstige ziekte heb.... hoewel onderzoeken dit uitsluiten.

Bert
11-08-2023
laatste reactie: 12-08-2023

3
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hi Bert,

Alle fysieke klachten die je ervaart hebben direct een relatie met je burnout en niets anders. Ik kreeg bijvoorbeeld eczeem, anderen krijgen haaruitval, etc. Je hebt je laten onderzoeken en zoals ook bij mij destijds konden ze niets vinden. Pds zegt al genoeg. Pure spanning die je lijf niet kwijt kan. Probeer de oorzaken te achterhalen (vaak zijn het er meer) en ga stuk voor stuk oplossingen bedenken en zoek psychologische ondersteuning. Dat is een absolute must.

Anoniem
12-08-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>