Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Elke keer voel me ontzettend rot

Zit sinds midden Maart thuis met burnout/stress gerelateerde klachten. In het begin was het zo erg dat ik mijn bed niet uit kom ( nog steeds moeite mee) . Kreeg hele rare symptomen onwel voelen, eten ging gewoon niet meer alles smaakte ontzettend vies. Heftige maagklachten en darmklachten. Wel weinig hoofdpijn.

Na 2 maanden een beetje bovenop te zijn geweest ben ik gaan opbouwen voor 2,5 uur 2 dagen in de week. Maar voor mij gevoel was dat te veel , elke dag sliep ik weer slechter en de sensaties kwamen terug. Maar deze keer ook echt hele erge dwang en sombere gedachtes. Durfde geen nee te zeggen door advies van men coach gestopt . En weer ruimte gezocht voor mezelf.

Dagen gingen iets slechter ik werd heel erg somber. Bed uitkomen werd lastig, nutteloos voelen geen energie nergens zin in hebben. Ik kreeg zelfs geen paniekaanvallen meer omdat ik het ook wel goed vind zo als het een keer mis was .. ( Schrik wel vaak van deze gedachtes)

Na het weer iets beter ging had ik met de arboarts overlegd om te kijken of ik kan opbouwen 2x 1uur met schoonmaken. Dat geeft me mischien rust aan men hoofd.

Mijn collega s zijn echt schat van een mensen. Maar elke keer als ik had gewerkt en ik kom thuis begin ik te huilen. Meestal krijg ik die dag en de dag erna last van dat andreline gevoel en slaap ik weer slecht. Maar waar ik meer tegen aanloop is echt de somber gedachten.. volgende week heb ik weer gesprek met de arbo. Mijn coach heeft voor nu ook geadviseerd om niet te werken. Elke keer als je omhoog krabbelde val je daardoor weer iets terug.

Zijn er meer mensen die last hebben van die sombere gedachtes? Elke keer voel me ontzettend rot, ik probeer echt op te bouwen maar het lukt gewoon niet meer..

Kiaraah
24-07-2023

4
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>