Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ervaring met Sertraline bij burnout?

Hallo allemaal.

Heeft iemand ervaring met Sertraline bij burnout?
Ik heb in het verleden een angststoornis gehad dus de huisarts adviseerde me bij de paniekaanvallen die ik kreeg daar weer mee te starten. Ga door helse weken heen, smorgens gieren de zenuwen door m’n lijf. Hoop zo dat de medicatie snel werkt en de randjes er een beetje af gaan.
Heb ook 2 jonge kinderen die vakantie hebben, het is pittig….

Monii
18-07-2023
laatste reactie: 20-07-2023

2
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ja ik slik ook sertraline. Begonnen in oktober icm oxazepam 4x per dag. Sinds 1 januari helemaal van de oxazepam af. De sertraline opgebouwd van 50mg tot 100mg en sinds een paar maanden weer wat verlaagd naar 75mg. Mij heeft het enorm geholpen. Er kwam eindelijk weer wat rust in mijn hoofd. Sinds oktober gaat het nu heel veel beter met me. Waar ik in het begin constant paniek en angst had, kan ik nu weer de realiteit zien. Ik heb nog wel een paar keer paniekaanvallen gehad, maar minder ernstig en korter durend. De laatste is al zeker zo’n 2 maanden geleden.

Geen idee hoe ik het zonder de sertraline had moeten doen. Mijn ervaring is dus zeker positief. Enige bijwerking waar ik last van heb is buikklachten, elke dag na de lunch een keer diarree. Nou dat 100x liever dan de paniekklachten hoor.

Succes en sterkte!

Y.
19-07-2023
Reageer:
Dank je voor je reactie. Lief dat je daar de tijd voor neemt!

Had jij ook dat de klachten in het begin erger werden? Ik vind het zo heftig. Eind van de dag is m’n lijf rustiger en wordt m’n hoofd dat ook.
Creëer alleen maar meer angsten in m’n hoofd zo :(

Monii
20-07-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>