Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ik loop pas 6 weken met een burn-out

Hallo Allemaal,

Ik loop pas 6 weken met een burn-out.
Bij mij begon het met heftige buik en maag klachten en misselijkheid en geen eetlust, wat maar niet over leek te gaan, gewoon blijven werken omdat het simpelweg niet anders kon weinig tot geen personeel en ik ben daar de manager. Nu zag ik ook in dat het niet langer zo kon dus was al aan het solliciteren eerste gesprek was goed verlopen tweede gesprek had ik toen afgezegd simpelweg omdat ik alleen kon liggen kreeg last van erg hoge hartslag en warmte angst gevoelens zweet handen en voeten en erg warm.
Heb mij toen bij mijn huidige baan ook ziek gemeld. Toen ik me 1 dag redelijk voelde ben ik naar het 2e gesprek gegaan en ik was aangenomen. Blij maar ook veel spanning wat ik merkte aan me lichaam besloten om de volgende dag naar de huisarts te gaan. Hebben toen wat bloed onderzoeken en ontlasting onderzoeken gedaan ook op vitamines getest, ik had verwacht dat ik wel ernstig ziek moest zijn, maar voor mij gevoel was ik teleurgesteld toen bleek dat eigenlijk alles wel goed was. Dus conclusie burn-out wat ik moeilijk kon accepteren. Ik dacht dat kan toch niet ik ben nooit ziek ik ga altijd door en ervaar niet snel stress, Maar goed langzaam kwam de acceptatie doordat het niet beter ging. Heb toen toch besloten om mijn ontslag in de dienen zat toen 2 weken als ziek gemeld . HR gesproken en tja die zeiden joh dan blijf je toch tot eind juni gewoon op ziek dan kan je daarna gewoon weg heb je ook geen last van de verplichting van een bedrijfsarts en re-integratie. Dat klonk toen als muziek in mijn oren wat natuurlijk niet heel verstandig was omdat ik pas in augustus begin met mijn nieuwe baan. Maar ik merk soms al dat het soms echt een paar dagen goed gaat hartslag is wat rustiger en kan nu wat meer dingen doen was resulteert dat ik dus te veel doe achterelkaar. En ik nu al de hele nacht wakker hebt gelegen gewoonweg niet moe, lichte buik klachten.
Nu gaan we bijbenen werk na 18 jaar met ons gezin naar het buitenland en merk dat ik daar veel spanning door heb. Wil het niet verpesten voor hun maar ben ook bang dat het fysiek niet goed met me gaat dan. Erg frustrerend.
Nu heb ik nog 5 weken dat ik met mijn nieuwe baan gaat beginnen maar daar gaat ook door me heen heb ik een goed keuze gemaakt, ga ik niet veel te snel, heb weinig geduld en wil niet zoals vele snel de oude zijn.

Ik ben sinds maandag begonnen met wandelen 20 min met de hond, vond dit in begin erg spannend maar dat vond ik tot vorige week met alles om uit huis te gaan. Maar blij toch dat ik ondanks mijn angs en zenuwachtig gevoel dit doorgezet heb, nu alleen nog maat houden😅

Bedankt voor het lezen voor mijn uitgebreid verhaal. Met veel spel fouten wat tja concentratie 😅

PvO
01-07-2023
laatste reactie: 03-07-2023

1
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ook hier ben ik de ene dag positiever dan de andere, nu de vakantie dichterbij begin te komen ben ik meer aan het piekeren om van alles en nog wat , begin ik weer slechter te slapen heb ik veel buik klachten zenuwachtig ,angstig en opgejaagd gevoel hoge hartslag . Zo vermoeiend . Ik denk dat tja het is een mindset gewoon positief denken want anders blijf je in het negatieve en dan voel je je eigen niet lekker. Dat is ook met iets ondernemen alles zeg dat nee moet je niet doen je bent niet lekker enz. Maar nu ga ik dan toch en gaat het gewoon prima.

Anoniem
03-07-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>