Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Herkent iemand dit gevoel van misselijkheid?

Beste allen,

Even een vraag. Ik heb een flinke terugval in mijn burn out herstel. Ik ben momenteel weer terug bij korte stukjes wandelen, energie niveau is zo laag gedurende de dag, dat ik alle inspanningen moet verdelen over de dag. Nou is het zo dat ik soms misselijk wordt bij het wandelen of als ik teveel doe.

Herkent iemand dit gevoel van misselijkheid? Heeft iemand hier tips voor?

Groeten Jan

Jan
15-06-2023
laatste reactie: 22-06-2023

2
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ja misselijkheid had ik lang last van, dit kwam bij mij door simpelweg te hoog cortisol/teveel spanning, sommige mensen worden daar misselijk van. Betekent dat je te ver gaat, lekker rustig aan doen en magnesium nemen. Deze warmte helpt ook niet voor herstel.

Taco
16-06-2023
Reageer:
Erg vervelend! Ik was ook vaak misselijk in het begin, ik ademde hoog en was meestal benauwd. Het is daarom echt heel belangrijk om je tempo daarop aan te passen. Hartstikke leuk dat je wordt verteld om te gaan wandelen, sporten etc. Maar wel pas wanneer jouw lichaam dat aankan.
Probeer dus je tempo en de intensiteit van inspanning te verlagen voor zover mogelijk, lichter te eten. Weet niet of je bloed al eens is onderzocht, maar dat zou je evt kunnen doen. Magnesium zoals hierboven is genoemd zou kunnen, let wel goed op de dosering. Ik had al veel maag/darmklachten en nam magnesiumcitraat 400 mg. Ik kreeg alleen nog maar meer pijn. Daarna 200 mg blijven nemen en tot op heden gaat het goed!

Veel sterkte en succes in je herstel

Daniëlle
16-06-2023
Reageer:
Voor mij ook herkenbaar. Ik had van huisarts 20000 ie vitamine D ampullen gekregen (20000 ie per maand). Maar daarnaast was mijn magnesium ook laag is latwr gebleken. Na 3 maanden aan de magnesium pillen en na 3 weken stopte spiertrekkingen rond knie en oogleden.
Weet niet of het magnesium of vitamine D dit heeft opgelost.

Richard
22-06-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>