Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Wat moet nou doen pff?

Sinds vorige week is de diagnose gesteld burn out. Erg moe, huilerig, nerveus, slecht slapen, mat gevoel, paniekaanvallen concentratie problemen rtc. Morgen naar bedrijfsarts en mijn manager wil al een afspraak met mij maken om een keer op het werk koffie te drinken bah dat ik te lang eruut ga liggen. Paniek want gaat mij echt niet lukken. Wat moet nou doen pff?

Plien
09-05-2023
laatste reactie: 15-05-2023

1
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hallo lieve jij,

Zooo herkenbaar dit! Zelf was ik ook helemaal niet klaar om met mijn oude werkgever "koffie" te drinken toen ik net 2 weken wist dat ik overspannen was. Deze fase waar je nu in zit gaat helemaal over leren je grenzen aan te geven... want helaas ben je nou eenmaal hier terecht gekomen doordat je dat wellicht te weinig (of helemaal niet) hebt gedaan. Je moet leren echt voor jezelf te kiezen, hoe onwennig dat misschien ook voelt! Dus als koffie drinken niet goed voelt dan: NIET DOEN. En dan zul je zien, dat er geen paniek meer is, maar juist heel veel rust voor in de plaats komt.

Liefs

Canisha
09-05-2023
Reageer:
Hallo Plien,

Ik heb precies het zelfde doorgemaakt. Maak je maar niet druk om je werk, je gezondheid is nu belangrijker. Als je je rust neemt zul je misschien ook paniekaanvallen krijgen, maar je moet er doorheen. Paniekaanvallen zijn heel vervelend, maar je gaat er niet dood aan ( al voelt het soms wel zo). Als je het laat gebeuren, goed blijft ademen en rust blijft nemen dan verdwijnt de paniek toch weer al lijkt het nooit te verdwijnen als je er midden in zit. En huil alles eruit, dat is heel belangrijk. Krop het niet op. Heb vertrouwen, je komt er weer uit.

Groeten Ruben

Ruben
15-05-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>