Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Wat kan ik aan deze kortademigheid doen

Ik heb burn out klachten, ik krijg vaak geen lucht, ik kan niet diep genoeg inademen, oorsuizen, prikkelbaar en extreem moe. Als ik veel gedaan heb kan ik in de nacht niet goed slapen, als ik rustig aan doe slaap ik extreem veel, kan ik de hele dag en nacht slapen. Afgelopen zaterdag heb ik een feest gehad (bruiloft) dit duurde de hele dag, nu heb ik al 2 dagen last van een soort hyperventilaties. Ik let veel op mijn adem, dubbel zo lang uitademen maar dit heeft nu weinig baat. Komt dit omdat ik zaterdag teveel gedaan heb? Ik werk momenteel halve dagen en dit gaat goed. De andere halve dag houd ik rust door te wandelen, meditaties, yoga en film kijken. Wat kan ik aan deze kortademigheid doen, hebben meer mensen hier last van en hoelang duurt het voordat mijn energie weer wat terug komt? Kan acupunctuur helpen om oude stress uit mijn Lichaam te krijgen? Ik heb momenteel weinig tot geen stress meer maar wel nog de klachten.

Milou
25-04-2023
laatste reactie: 25-04-2023

1
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ja, je lichaam geeft gewoon hard aan, de bruiloft was teveel. En nu moet je herstellen.
Dat op andere dagen je zoveel slaapt, is dat je lichaam rust pakt. Dat is zo goed! Want dat betekend dat je hersteld.

In het begin van mijn BO heb ik ook een paar bruiloften bijgewoond. Meestal voelde ik me daarna een stuk slechter. Je gaat snel over je grens.

Nu gewoon weer rust pakken en vertrouwen dat het weer goed komt. Weer luisteren naar je lichaam, en dan verdwijnen de klachten vanzelf weer

Madeliefje
25-04-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>