Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ze vraagt veel aandacht

Hallo allemaal,

Ik had hier eerder mijn verhaal gedeeld maar op 1 of andere manier verdwijnt deze

In November ben ik in een burn out gekomen. Ik nam teveel hooi op mijn vork . Mijn baan is best wel stressvol ondersteun mensen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld. Naast drie dagen werken nam ik altijd alle verantwoordelijk heid in huis. Ik deed letterlijk alles mijn partner werkt overdag en middagen en nachten 6 dagen. Ik stond altijd aan en kreeg juist een soort van adreline om altijd bezig ben. In november ging het goed mis ik had veel spanning door werk en in mijn privé leven. Ik bleef in het begin doorgaan omdat, ik op een of andere manier niet kon toegeven aan de burn out. Ik heb een kind waar ik voor moet zorgen ik kan helemaal geen burn out hebben niet nu. Namate van tijd werd het erger ik kreeg paniek en angst aanvallen durfde niet alleen te zijn met mijn kind moest altijd mensen om mijn heen hebben omdat, ik angstig was dat mij wat zou overkomen en ik alleen met mijn dochter was.

Het gaat nu in klein stapjes steeds beter. Ik heb veel dingen losgelaten en probeer zoveel mogelijk te rusten.

Het probleem is alleen doordat mijn partner zoveel werkt ik ook veel bij mijn ouders ben de weekenden vooral . Me moeder is ook vaak bij mij. Ik merk wel doordat ik steeds mensen om mijn heen heb ik tegen heel weinig tegen prikkels kan. Snel last van woedeaanvallen en niet tegen ruis kunnen. Hebben jullie tips hoe ik hiermee om kan gaan als ik bij mijn ouders ben. Ik probeer mij af te zonderen en te ontspannen door te wandelen en gewoon mijn ding te doen. Hun zorgen dan beneden voor de kleine. Elke dag voor de kleine zorgen alleen lukt mij niet ze vraagt veel aandacht daarom moet het zo .

Nancy
23-04-2023
laatste reactie: 25-04-2023

1
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ha Nancy,

Je doet het al heel goed. Inderdaad zorgen voor af en toe oppas, zodat jij even voor jezelf kan zorgen. Misschien kun je ook af en toe je kind bij je ouders laten, en je zelf terug naar huis gaat? Zodat je even geen mensen om je heen hebt? Of je kind laten logeren?

Misschien is het niet slim om altijd plekken op te zoeken met mensen. Maar ik begrijp dat het lastig is, omdat je moet zorgen voor je kind.
Probeer rust te pakken. Misschien zelfs tegelijk slapen met je kind? Middagslaapjes meepakken?

Succes!

Madeliefje
24-04-2023
Reageer:
Hoi madeliefje dankjewel

Je hebt ook daarin gelijk. Ik ga morgen proberen naar huis te rijden nu ik wat meer energie heb. Het probleem is en was ook dat niet alleen kunnen zijn . Als ik alleen ben , ben ik constant aan het piekeren en dingen aan het opzoeken op mijn telefoon. Ik moet kijken hoe ik na 5 maanden langzaam alleen moet proberen te zijn .mijn man werkt ook nachten dat maakt het soms extra moeilijk. Het geeft mij ook spanning dat ik gewoon elke keer moeite heb om niet alleen te zijn terwijl ik dat wel nodig heb

Nancy
25-04-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>