Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Dit is even voor de dames onder ons: PMS en burn out

Dit is even voor de dames onder ons.

Pms en burn out . Pfff wanneer mijn menstruatie begint krijg zo een erge terug val niet normaal . Angst depressie alles komt tien keer harder.

Advies gekregen om de pil te slikken. Ik twijfel heel erg iemand ervaringen hiermee. Ik ben het zat om elke keer terug te vallen door dit weet echt niet meer wat ik moet doen. Anti depressieve zie ik nog niet zitten.

Leonie
11-04-2023
laatste reactie: 12-04-2023

1
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi Leonie,
Ik heb daar ook enorm last van! Vreselijk he. Ik heb zelf wel AD en slik geen pil. Het is elke maand weer taai. Ik schakel dan sowieso weer een tandje terug en gelukkig wordt het meestal na de pms periode weer wat beter. Sterkte!

Y.
12-04-2023
Reageer:
Inderdaad ook hier herkenbaar! En voorheen nooit zo’n last van gehad. Ik heb over een paar weken een afspraak met de gynaecoloog om dit te bespreken, ben benieuwd! Ben nu midden 40 dus ook de leeftijd voor mogelijke (pre)overgangsklachten.
Ben zelf wel gestart met AD paar maanden terug en ben daar heel blij mee. Sindsdien gaat het steeds beter of eigenlijk zelfs super goed, alleen de periode net voor en aan begin vd menstruatie voel ik me afglijden. Heb vooralsnog ook geen last van bijwerkingen vd antidepressiva gelukkig.

M.
12-04-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>