Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Probleemanalyse van de arbodienst klopt niet

Vandaag heb ik de probleemanalyse gekregen van de arbodienst, nu staat er bij reden verzuim niet werkgerelateerd, alleen dat is niet helemaal waar. Ik weet dat het ook komt door mijn persoonlijkheid en dingen waar ik zelf aan moet werken, maar werk heeft hier een groot aandeel in. Ik heb in het dossier aangegeven dat ik het er niet mee eens ben.

Iemand een tip? En ook waarom dit erin zou worden gezet terwijl in gesprekken al eerder naar voren kwam dat werk zeker een groot aandeel heeft?

Anoniem
17-03-2023
laatste reactie: 27-10-2023

2
4
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ja, ik heb dit ook meegemaakt. Het is bijna nooit werkgerelateerd. Sterker nog. Ik begin ernstige twijfels te krijgen over het hele fenomeen arbodiensten. Zijn er meer mensen met slechte ervaringen?

Anoniem
13-09-2023
Reageer:
Ik heb ook een slechte ervaring maar dan bij een verzuimadviseur. Niet eens een arts. Goed gesprek gehad en verteld dat ik een chronisch probleem heb en een burnout maar zij wilde het amper over maar burnout hebben en vroeg niet eens wat mijn symtomen waren. Ik ben helemaal niks waard en mentaal kapot en zegt ze aan het eind ik wil dat je 2 x 2 uur gaat werken maar dan licht werk. Nou ik schrok en zei okay. Maar vanbinnen. Huilde ik. Want ik kan dat niet. Krijg ik mijn verslag staat dat ik 2 x 50 procent weer arbeidsgeschikt ben. Wat!! Dat is 4 uur werken 2 dagen lang en ik kan thuis amper iets. Rapport klopt dus ook niet en nu moet ik weer baas bellen dat het niet klopt. Echt veel stress geeft dit mij.

Nicole
04-10-2023
Reageer:
De arbodiensten onderschatten het probleem. Ik heb het zelf aan de lijve ondervonden. Ze negeren wat je zegt trekken hun eigen conclusies.
Daardoor voelde ik me weer niet gehoord en nog meer stress en onrust in mijn lijf.
Laten ze zich eens goed voorlichten wat burn out met een lijf cq persoon doet.
Ik gun het niet niemand...je gaat door een hel ..het is nu net 2 jr geleden en nog steeds ben en voel ik me niet de oude ik.
Veel lichamelijke problemen ook daardoor gekregen waardoor ik nu afgekeurd ben.
Had mss geholpen als men naar me geluisterd had en het serieus hadden genomen. Maar ik probeer te genieten van het nieuwe leven want de oude komt niet terug.

Ieder met een burn out ...kom voor je zelf op en laat je niet de grond verder in trappen.

Wil
07-10-2023
Reageer:
Hier ben ik nog even.
Kijj voor de grap eens bij de beoordelingen van arbodiensten en bedrijfsartsen. Wat is er aan de hand in dit land? Is het omdat het commercieel is? Of men negeert burn-out als medische strategie? En makers van therapiepsycholoog, waarom vertellen jullie niets over burn-out?

Ik wens iedereen het beste.

Anoniem
27-10-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>