Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Al meer dan 16 jaar een dubbel leven op sex gebied

Afgelopen augustus ben ik er achter gekomen dat mijn man al meer dan 16 jaar een dubbel leven heeft geleid op sex gebied.
Hij heeft sex gehad met heeeeel veel vrouwen maaar ook sex handelingen met mannen.
Het betrof prostituees, erotische massage's met alles erop en eraan ,sexcinemas, privé bezoek bij mensen thuis en ga zo nog maar even door.
Vanaf dat moment staat mijn wereld stil en leef ik op de automatische piloot,ben gevlucht in mijn werk om er maar niet aan te hoeven denken.
Mijn man gedwongen om therapie te gaan volgen gezien het lijkt op een sexverslaving en zelf ook hulp gezocht.
Maar ik loop nu vast,ben gisteren ingestort omdat mensen oa de therapeut en mijn man van mij verwacht dat ik nu na 7 maanden een punt/komma zet achter mijn verdriet en verder ga in mijn herstel.
Maar dat lukt me niet, al dat gelieg en bedrog van de afgelopen jaren waarin mijn man voor zijn eigen lusten heeft gekozen kan ik niet zomaar na 7 maanden met een knop omzetten,.
Ik zie het als een trauma en ik beleef alles wat mijn man heeft uitgespookt op dat gebied 24 uur per dag in mijn hoofd.
Ik heb langzaamaan het gevoel gek te worden.

Posi
08-03-2023
laatste reactie: 30-07-2023

1
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Soortgelijke ervaring. Verschrikkelijk. Na 7 mnd in herstel, wat een bizarre verwachting. Jouw man heeft niets meer te willen en te verwachten. Als je man in begin van je relatie zijn plannen van een dubbelleven kenbaar had gemaakt, dan stond hier jouw verhaal niet.

Verslaafd aan sex is een goedkope smoes.
Ze dachten het goed voor elkaar te hebben.
Op zo'n schaal liegen en bedriegen is de verklaring meestal een narcistische persoonlijkheid.

Je hebt het gevoel gek in je hoofd te worden. Begrijpelijk en herkenbaar. Maar 1 oplossing: kies voor jezelf.
Dat deed hij al die jaren ook en geloof me, dat zal hij blijven doen. Zonder met z'n ogen te blinken. De rest is allemaal theater. Er bestaan mensen die een theater leven en zich niks druk maken om de emoties van mensen om hen heen.

Sterkte.
Ik heb voor mij en mijn gezin gekozen. Het is Verschrikkelijk in mijn hoofd blijven de scenario's ook voortdurend afspelen. Lijkt wel ptss. Ik zit nog in een lastige scheiding. Een hoop ellende als gevolg. Als dat afgewerkt is dan wens ik hem het beste, maar hij hoeft nooit geen stap meer in mijn leven te zetten, die deur is weg.

Soortgelijke ervaring
30-07-2023
Reageer:
Diep van binnen doet dit vast terecht veel pijn, ga onderzoeken wat jij acceptabel vind en daarin lees ik je uiteindelijke conclusie.

Neem tijd voor dit proces en laat je niet terugwerpen door tegenslag, je bent een sterk persoon dat zie ik in je verhaal terug.

Hartelijke groet,

Maurice

Maurice
30-07-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>