Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Na hoeveel maanden uit de stress stand?

Hallo!

Ik ben erg benieuwd na hoe veel maanden/tijd jullie voor het eerst uit de stress stand kwamen? En hoe lang duurde bij jullie daarna nog het herstel?

Fien
25-01-2023
laatste reactie: 19-02-2023

1
7
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi wat zijn joun klachten? Ik zit er nu al 1,5 jaar in. Nog steeds aan herstellen. Ze zeggen dat het minimaal 2 jaar duurt als je echt een zware b.o hebt.

Anoniem
25-01-2023
Reageer:
Tijdsduur is echt afhankelijk van hoe jij het doet. Het kan ook 5 jaar duren als je dingen niet goed aanpakt, en 1 jaar als je dingen heel goed aanpakt en de juiste hulp krijgt. Kennis is namelijk cruciaal. Na mijn grootste crash ging ik op de AD en duurde het ongeveer 2 maanden om eruit te komen.

Taco
31-01-2023
Reageer:
Hallo,

Dit vraag ik me ook af. Ik wil steeds te snel gaan… zo frustrerend! Ik wil werken en terug alles kunnen doen maar het lukt en gaat niet.

Liefs Lies

lies
02-02-2023
Reageer:
Lies, je zit pas sinds december in je burnout lees ik, dan kan je niet verwachten na 1-2 maanden die dingen weer te kunnen. Meestal is het al tof als je na 2 maanden weer even naar de supermarkt kan en de lichten en geluiden kan overleven ;)

Zoek anders eens naar TMS, het geldt denk ik ook voor burnouts. Je brein denkt dat je onveilig bent en geeft al deze symptomen.

Taco
03-02-2023
Reageer:
Na ruim 4 jaar (het gaat echt beter), maar word ik soms toch weer met mezelf geconfronteerd, het blijft zoeken naar balans

Daan
03-02-2023
Reageer:
Hebben jullie ook last van duizeligheid bij bv lopen waar veel prikkels zijn. Zoals een drukke woonwijk. Ik kan nog steeds het gevoel licht te worden in me.hoofd vraag me af of antidepressiva je kunnen ondersteunen want kan nog steeds njet veel. Zit er 1 jaar in en lang staan kan ik ook nog niet

Anoniem
09-02-2023
Reageer:
Na 4 maanden had ik weer regelmatig momenten dat ik me in rust kon ontspannen echter ook nog veel last van spanning en veel ups en downs. Nu na 9 maanden heb ik veel meer goede dagen dan slechte . Ik moet alleen weer een steviger ‘schild’ opbouwen merk ik. Zodra er iets is (bv op werk) kan ik daar nog enigszins heftig op reageren. Alleen herpak ik me veel sneller. Dat geeft ook weer vertrouwen dat ik hier echt wel volledig uit ga komen. Antidepressiva heeft me hierin ook geholpen.

Mikki
19-02-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>