Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Pijnlijk vermoeide ogen

Wie herkent deze klacht?? Naast tig andere klachten heb ik sinds 2 maanden pijnlijk vermoeide ogen. Waarna sinds 1 maand zodra ik m'n ogen sluit- lichtflitsen en zie ik allerlei cirkels heen en weer schieten. Oogarts geweest maar het onderzoek liet geen afwijking zien. Ik kan hier weinig over vinden.

Wie herkent dit? Ik kan hierdoor niet slapen en ben mentaal uitgeput.

Ansolina
16-01-2023
laatste reactie: 01-04-2023

1
5
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
hoi, dit heb ik ook maar doe nou dagelijks oogontspanningsoefeningen, bij het opstaan en voor het slapen gaan. Merk dat mijn ogen wat rustiger worden. Ik had ook veel te veel schermtijd, zit zo 3 a 4 u per dag naar mn scherm te kijken.
Ik merk dat door buitensporten mn ogen verbeteren. Hoewel ik enorm moet uitkijken dat ik niet over mijn grenzen heen ga.
De oogoefeningen die ik doe zijn van Volzicht, misschien interessant voor je.

Arend
03-02-2023
Reageer:
Hoi arend, heb je niet een tijdje geleden ook al.je verhaal.hier op gedeeld? Hoe is et nu met je.

Anoniem
19-02-2023
Reageer:
Hi arend

Hoelang heb jij deze klachten al? Ik maak mij met name zorgen om de tig schietende lichtflitsen/patronen stroboscoop in mijn gezichtsveld wanneer ik mijn ogen sluit. Dit gaat de ganse nacht door totdat ik m'n ogen open. Is dit ook herkenbaar? Ik zal een op de site kijken voor oefeningen.

Ansolina
26-02-2023
Reageer:
hoi, fases met helderheid en rust in het hoofd wisselen zich af met fases van continue breinmist en overprikkeling. Ik heb mijzelf aangeleerd om niet te veel meer te focussen op de negatieve fases en het erover praten tot een minimum te beperken. Als mensen vragen hoe het gaat antwoord ik goed. Wat je denkt en wat je uitspreekt beïnvloedt je geestelijke en lichamelijke toestand.
Elke dag beginnen met uitspreken waar je dankbaar voor bent.
Minder TV/Iphone en meer lezen.
En: heel veel hersenmist en andere neurologische klachten houden verband met je voedingspatroon. We krijgen allemaal teveel binnen wat niet goed voor ons is (zware metalen, E-nummers bewerkt voedsel etc). Ik kwam via een oud-collega op het spoor van Anthony William, een medisch medium. Verdiep je er maar es in. Zijn aanpak komt er op neer dat je supergezond gaat eten (o.a. bleekselderijsap op de nuchtere maag) en dat je voedingsmiddelen die de virusbelasting in je lichaam aanwakkeren vermijdt (eieren, zuivel, gluten). Ik ben hier nu ruim 2 weken mee bezig en merk al meer helderheid en rust.
Sterkte iedereen!!

Arend
28-03-2023
Reageer:
Ik lees hier: lichtflitsen/patronen stroboscoop. Dit kan ook door migraine komen. Google maar eens een keertje.

Anoniem
01-04-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>