Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Vingers die bewegen

Hallo,ik ben benieuwd of iemand zich hierin herkent. Ik heb een kleine terugval in mijn burn-out en nu heb ik dat mijn vingers,vooral wijsvinger en ringvinger spontaan van links naar rechts gaan. Ben hier best angstig over. Hoop op reacties

Agnes
22-04-2024
laatste reactie: 28-04-2024

6
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Heb ik ook, niks raars.

Taco
22-04-2024
Reageer:
Hi Agnes,

Vervelende klachten en ik snap je angst. Het spontaan bewegen van mijn vingers herken ik niet, maar heb wel regelmatig vergelijkbare klachten. Voornamelijk dat ik mijn handen en armen niet stil kan houden. Vaak helpt +\- 30min mediteren per dag en een stukje wandelen om weer een beetje tot rust te komen en het blijft bij mij meestal niet langer dan 2 a 3 dagen aanwezig. Heeft er bij mij volgens mij vaak mee te maken dat ik overprikkeld ben.

Sterkte met de terugval! Hopelijk kom je snel weer tot rust.

Lennart
22-04-2024
Reageer:
Bedankt Taco

Agnes
22-04-2024
Reageer:
Bedankt Lennart voor je reactie

Agnes
22-04-2024
Reageer:
Hoi Agnes,

Bedoel je dat ze trillen? Of maken je vingers een grotere beweging?
Sinds mijn burn out heb ik gedurende de dag vaak een trillende hand. Ik ben hiermee naar de huisarts geweest en zij gaf aan dat dit komt door Vit B tekort of stress. Uit bloedonderzoek kwamen normale waarden.
Twee weken geleden was ik bij de neuroloog vanwege spiertrekkingen over mijn hele lichaam en heb ik meteen gevraagd naar mijn hand. Zij zag het ook trillen toen ik daar was. Ze gaf aan dat het een fysiologische tremor is. Dat kan verder geen kwaad.
Hopelijk kan je iets met deze informatie.
Groetjes Kim

Kim
23-04-2024
Reageer:
Hoi ja dit herken ik ook. Had het in mijn pinken... eert een dan ander. Hoort erbij kan kan oook door BFSS komen is ook door stress en op hol sutonoom zenuwstelsel gedreven. Nu minder maar wel trekkingen overal .. wisselend.

B_anoniem
28-04-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>