Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Moe

Afgelopen tijd merk ik dat ik meer aan het ondernemen ben. Mijn hoofd is heel druk met allerlei gedachten over dingen die ik in mijn leven graag anders zou willen aanpakken. Wat natuurlijk goed is.

Nu merk ik de afgelopen dagen dat ik ook wat somber ben. Ik voel me een beetje uitzichtloos. En ik heb ook minder levenslust. Ook ben ik weer meer moe.

Herkennen jullie zich hierin?

Eric
19-04-2024
laatste reactie: 19-04-2024

2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
He Eric, het is super herkenbaar wat je schrijft. Het is zo fijn om je na een periode van uitgeput, slecht, angstig, gespannen etc. te hebben gevoeld, eindelijk weer wat energie te hebben. En het gevoel dat je weer een klein beetje je oude ik terugvindt. Maar dan doe je toch al gauw teveel heb ik gemerkt. Over je grenzen gaan ligt zo op de loer! Ik merk zelf dat ik dan weer oude klachten terug krijg, zij het niet zo heftig als toen. Deze week bijvoorbeeld, ben ik toch wat over mijn grenzen gegaan. En ik merk direct weer de moeheid, spanning op mn borst en neiging tot verkeerd ademhalen op. Ik begin ze wel steeds meer te zien als signalen dat het licht op oranje is gesprongen en dat ik weer moet rusten. Ik herstel er steeds sneller van, waar het voorheen rustig een week of twee duurde, kan ik nu na een aantal dagen alweer hersteld zijn. En dan weer aan de slag, met opnieuw voldoende proberen doseren... Het is een hele leerschool he ;-)
Groet Tamar

Tamar
19-04-2024
Reageer:
Zeker. We leren onze grenzen kennen als geen ander. Wat voor de toekomst alleen maar in ons voordeel zal werken.

Eric
19-04-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>