Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Duizelig, misselijk, huilen

Ik word zo gekkig van alle klachten. En net als ik denk dat ik me iets beter voel dan gaat t weer als een speer bergafwaarts..
Redelijk druk weekend gehad, zondag gewoon ziek. Buikpijn niet te doen.. misselijk.. och och.. hele zondag bijna geslapen.
Gisteren, zelfde verhaal. Ik dacht nog : dit moet zo niet doorgaan want dan moet ik naar t ziekenhuis. Vanmorgen : Ongesteld.
Oke, was dat het dan? Belachelijk dat je er zo een last van kan hebben maar goed.

Anderhalf uur geleden wil ik na een korte meditatie ( die niet echt lukte omdat ik alleen maar aan het denken ben) opstaan van de bank. Draaierig, tintelingen door t lijf. Snel gaan zitten want ik denk ik val zo gewoon flauw!

Ik moet om twee uur bij de psychosomatische fysio zijn. Ik wil niet eens de auto in! Ook dat nog.. rijangst aan het creëren omdat ik mijn lichaam niet vertrouw.

En vervolgens huilen.. ik moet er moeite voor doen.. want t lijkt allemaal zo vast te zitten.. maar oh wat is huilen soms fijn!

Op deze momenten ben ik t allemaal wel behoorlijk zat. Je leven gaat aan je voorbij en jij bent alleen aan het overleven. Want zo voel ik het.. als overleven!

Groetjes,
Cher

Cher
16-04-2024
laatste reactie: 17-04-2024

2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hi Cher,

Klinkt heel bekend die rij-angst. Ik heb dat op mijn dieptepunt ook gehad. Ik reed alleen naar de dingen die moesten. Dus naar een huisarts, POH of de psychosomatische fysiotherapeut. Voor mij hielp het dat ik mezelf vertelde dat dit goed zou zijn voor me herstel. En zo kreeg ik met de weken meer vertrouwen terug in het autorijden. En natuurlijk ook met veel rust. En nu krijg ik juist energie als ik bij een afspraak ben geweest.

Hoop dat je hier iets aan hebt.

Eric
16-04-2024
Reageer:
Hi Eric,

Bedankt voor je verhaal. Ik ga jou advies meenemen in mijn herstel!
Moet ook eerlijk bekennen dat het na zo een afspraak zoals gisteren bij de psychosomatische fysio altijd net wat beter voelt.

Sterkte met jou herstel!

Cher
17-04-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>