Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Misselijk en slijm in de keel

Ik word elke ochtend vreselijk misselijk wakker met veel slijm in mijn keel. Zijn er mensen die dit herkennen en past dit bij PDS ? De misselijkheid trekt meestal in de loop van de dag weg, maar die slijm blijft gedurende de dag. Heb ook vaker last van tongbranden maar niet altijd. Het beheerst inmiddels mijn hele leven. Volgens de KNO arts is er alleen wat irritatie in de keel door maagzuur, maar de Omeprazol maakt geen verschil.

Anoniem
16-04-2024
laatste reactie: 05-05-2024

3
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ook ik heb last van slijm in de keel in de ochtend, soms ook rare smaak in de mond. Trekt in de middag vaak weg. Komt ook wel door maagzuur, maar dan wel te weinig maagzuur. Ik neem gastrazyme, kruidenpreparaat, tegen te weinig maagzuur. De meeste mensen hebben te weinig maagzuur ipv teveel. Maagzuurremmers proberen afbreken bouwen hoor, is heel slecht.

Debbie
04-05-2024
Reageer:
@anoniem heb je er wel een bij stil gestaan dat je te wijnig maag zuur hebt door de omeprazol? lees dit even wie weet heb je er iets aan...immers omeprazol moet je wel even afbouwen als je 40 mg pd slikt..een week lang 20mg..dan een week lang 10mg....maar lees dit even ...deniseboon.nl/te-weinig-maagzuur/

bertje
05-05-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>