Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Elke dag hoofdpijn

Ik heb sinds mijn burnout echt bijna elke sag hoofdpijn. Sommige dagen heb ik aan paracetamol niet genoeg en wordt het migraine. Voor mijn burnout had ik 1-2 x per maand migraine, nu soms wel 3x per week. Is dit normaal? Ik zit nu bijna een jaar in mijn burnout en het wordt maar niet minder.

Sandra
09-04-2024
laatste reactie: 12-04-2024

1
5
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Heb ik ook. Sta op met hoofdpijn en ga er mee naar bed. Pcm neem ik alleen als t heel erg is. Ik heb n zware burnout met n lange aanloop (7 j) en heel hoge spierspanning in mn schouders, nek en hoofd (ook kaken). Dus ja, het is dus die spierspanning die zich via je hoofd uit. Ik heb er mee leren leven nu, maar het is wel zwaar. Maar die spierspanning moet ooit wel gaan zakken dus daar houd ik me aan vast. Ik heb sowieso al meer energie dan 1,5 jaar geleden.
C.

Anoniem
10-04-2024
Reageer:
Ik heb ook die spierspanning en ben ook steeds aan het kaakklemmen. Wat ellendig dit. Mijn aanloop is ook ongeveer 7-8 jaar… bedankt voor je reactie.

Sandra
10-04-2024
Reageer:
Ik klem niet maar als mn schouderspieren en nekspieren hard zijn, dus aanspannen, doen mijn kaakspieren ook mee. Die spierspanning wisselt heel erg, kan opeens heel hoog worden zonder aanleiding, dat is dus die ontregeling. Ik heb er ook nog n spasme linker mondhoek bij door n overprikkelde facialis zenuw. Ellende dus. Maar ja, alles went.😫
C.

Anoniem
11-04-2024
Reageer:
Ik heb ook heel vaak hoofdpijn. In periodes bijna dagelijks, soms ook periodes minder. Bij mij ook door spierspanning volgens mij, en overprikkeling, waar ik niet echt een pijl op kan trekken. Ik doe yoga speciaal voor nek/schouders, soms een massage, rek/strekoefeningen direct na het opstaan, laag kussen en het hangt bij bij ook wel af van de houding waarin ik zit. Veel met m'n hoofd voorover zitten, zoals bij bv lezen en tekenen, helpt zeker niet. Ik neem niet altijd pijnstilling want ben dan bang voor medicatie-afhankelijke hoofdpijn, maar als het heel erg is wel.

Eva
11-04-2024
Reageer:
Ik laat me ook 1x per 2 weken masseren. Gewoon voor de ontspanning, en ik kom er al 5 jaar dus masseuse is bijna vriendin geworden😝 Als ik er heen ga met hoge spierspanning krijg ik juist weer extra hoofdpijn door de massage door stimulatie doorbloeding.
C.

Anoniem
12-04-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>