Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Niet meer zo goed in me werk als ervoor

Ik dacht hehe na lange tijd voel ik me beter, geen burn out klachten meer.Teminste dat dacht ik. Ik heb weer werk gevonden, dezelfde werk dat ik ervoor deed, want dat vond ik leuk om te doen. Maar ik merk dat ik niet meer zo goed ben in me werk als ervoor. Ik vergeet continu dingen, ik raak snel in de war. Ik klap dicht en kan moeilijk uit me woorden komen. Terwijl ik eerst echt commercieel en service gericht was, kun je dit bijna nu niet meer terugzien. Daarnaast ben ik zwaar onzeker, en ik twijfel over alles. Ik ben vaak snel geprikkeld en ik kan moeilijk omgaan met negatieve sfeer. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik ben bang dat ik mijn werk ga verliezen, ik ben bang dat ik terug ga vallen. Ik heb nu bijna niemand meer over sins mijn burn-out. Alleen mijn man nog. Met hem heb ik dadelijks ruzie. Ik kan niks goed doen in zijn ogen, hij vindt me zwak, slecht dat ik niet de vrouwen taken kan doen. Ik ben bang dat hij dadelijk weggaat bij mij. Ik ben niet meer zo knap en jong. Ik denk niet dat ik nog een man ooit ga vinden als hij weggaat van mij. Gelukkig vind ik mijn werk fijn en mijn collegas wel aardig. Alleen ik voel dat ik achteruit ben gegaan met mijn niveau van mijn werk. Ik voel me zo alleen en moe. Moe van de tegenslagen, moe van telkens maar 1 stap vooruit en 10 achteruit. Ik weet niet wat ik moet doen. Ben gewoon alles zat.

Verwelkt bloem
11-01-2023
laatste reactie: 19-01-2023

1
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Niet om vervelend te doen, maar heb je wel eens overwogen of de kern van je burnout niet bij je man vandaan komt? Wat je omschrijft, klinkt niet heel gezond. Het lijkt alsof hij je kleineert en psychisch onder druk zet. Dat moet wel wat doen met je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen.
Ik vind het oprecht heel zielig voor je! Ga terug naar de kern van je eigenlijk bent. Ontdek wat JIJ wil, en nog meer: Wat je NIET wil! Zet hem op. Je bent veel sterker dan je vaak denkt!

Anoniem
11-01-2023
Reageer:
Ik ben het eens met bovenstaanc bericht van anoniem. Een man die jou zo behandelt is niet normaal hoor! juist als je ziek bent zou je van je partner extra liefde en steun moeten ontvangen. Ook hoe je over jezelf praat is niet gezond je bent altijd de moeite waard!!!!!!!!!

Claudia
19-01-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>