Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Vermoeid en emoties

Nog een keer een poging om te kijken of iemand dit herkent en kan zeggen waar ergens in de fase dit zit en waar het heen gaat.
Zoals veel hier maanden in extreme hyper stand gezeten. Angst , adrenaline,fight or flight. Beestje mag een naam hebben. Ondertussen ervaar ik ook dagen dat deze stand uit is. Ik krijg dan, meestal na een paar dagen waar ik enigsinds functioneer, een dag dat ik helemaal uit ga van vermoeidheid. Het is dan stil en emotioneel. D vermoeidheid zorgt echt voor slapen slapen slapen. Ik merk dat ik er emotioneel van word omdat m'n energie niet terug lijkt te komen, maar ook omdat ik ga liggen malen. Zou de vermoeidheid teken zijn van iets onderliggende? Of is het normaal gezien de hevige maanden hiervoor?
Op een of andere manier had ik me de rustige dagen blijer voorgesteld. Zo van even uit die angst, maar het lijkt of m'n hoofd van elke situatie wel iets angstig of verdrietigs kan maken.

Iemand die dit herkent en iets over het verloop kan zeggen?

N.
01-04-2024
laatste reactie: 01-04-2024

2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik zit al 5 maanden in de klote aan stand.
Wanneer gaat die liggen? Ik zit al een tijd thuis. En probeer stil te vallen. Lees isamu psych.blogs..ga.naar praktijk ondersteuner en ga binnenkort naar act psycholoog.
Verder doe ik aan meditatie.
Iemand een rustgevende mededeling?

Eddy
01-04-2024
Reageer:
Snap niet helemaal jouw reactie onder m'n vraag Eddy..

N
01-04-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>