Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Zit al 1 jaar en 3 maanden in deze ellende

Zit al 1 jaar en 3 maanden in deze ellende. Ik heb op dit moment voornamelijk maag- en darmklachten gecombineerd met een branderige tong, droge mond, branderige ogen, depressieve gevoelens, emotioneel en oorsuizen. Slaap de laatste weken wel redelijk ondanks de klachten. Wordt wel kotsmisselijk wakker. Heb zelden hoofdpijn of spierpijn. Zijn er meer lotgenoten die zo'n last hebben van maag- en darmen en misselijkheid ? Vaak denk ik dat stress zoveel klachten nooit kan veroorzaken en dat ik het ergens anders zoeken moet.

Zijn er dus meer mensen die dit herkennen ? Ik ben op dit moment echt radeloos 😥 Dank voor een reactie

Anoniem
07-01-2023
laatste reactie: 24-02-2023

2
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hey, ja misselijkheid herken ik in de ochtend! Als het beter gaat gaat dat weer weg! Mogelijk als gevolg van te hoog cortisol of te lage bloedsuiker.

Wat mij echt hielp is het stoppen met dit zien als iets externs. We krijgen een burn-out omdat we niet goed voor onszelf zorgen, zowel fysiek, mentaal en emotioneel. Tijd om vrede te sluiten tussen brein en lichaam en rust te vinden.

Taco
07-01-2023
Reageer:
Mooi gezegd!

Anoniem
11-01-2023
Reageer:
Misselijkheid niet maar bij mij begon het met veel zuurbranden en brokgevoel met slikken, en na elke slikbeweging moeten boeren, het voelt ook alsof mijn slokdarm/keelspieren verkrampt zijn, dus ja...ik herken dit zeker

Anja
24-02-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>