Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Slapende armen, benen, vingers en tenen

Hi iedereen,

Zijn er meer mensen die last hebben van slapende armen, benen en tintelingen in vingers en tenen? Ik zit zelf nu 6 maanden in de lappenmand, maar dit is een klacht die ik sinds twee weken meer ervaar. Maakt me angstig en voelt gek. Soms lijkt het wel alsof ik bepaalde vingers niet eens meer kan bewegen, voelt verdoofd en daarna trekt het weer weg. Doet geen zeer, maar is vooral vervelend.


Sofie
14-03-2024
laatste reactie: 14-03-2024

4
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik heb dit idd ook gehad. Ik vergeet soms de symptomen omdat het er zooo veel waren. Maar nu ik dit lees denk ik o ja, toen was ik bang dat het mijn hart was of iets met de doorbloeding. Heb het ook in vingers en tenen gehad. Ik vermoed dat het door de stijfheid van je Spieren komt en weinig beweging. Het is elk geval bij mij verdwenen toen ik weer wat kon Sporten

Natasja
14-03-2024
Reageer:
Hi Natasja, dank dat je de tijd hebt genomen om te reageren. Waardeer ik enorm aangezien je goede tips goed kan gebruiken in deze periode. Heb ook tal van klachten gehad, dus herken zeker wat je zegt. Voor mij zijn dit weer nieuwe klachten, maar goed het wisselt zich af. Ene moment ben ik er weer en het andere moment zit ik er weer volledig doorheen. Krijg gelijk weer angsten als er dan weer een klacht bij komt. Dat met het hart is ook zo herkenbaar. Heb zelf last van hartkloppingen, keelpijn en dus nu die duizeligheid, en gekke vingers. Bewegen doe ik wel, misschien nog iets te weinig. Fijn om te lezen dat het bij jou wel beter gaat. Ga zo door!

Sofie
14-03-2024
Reageer:
Ik heb het ook gehad en was toen ook enorm geschrokken. Kon niet geloven dat een burnout zo een klacht zou kunnen veroorzaken. Gevoelloze vingertoppen en tenen en slapende handen en vingers, vooral in de nacht. Gelukkig allemaal weer voorbij dus het komt echt goed. Het zijn allemaal klachten waar je weer doorheen moet en bij elke nieuwe klacht is het weer eng en komen angstgevoelens weer op.

Anne
14-03-2024
Reageer:
Herken alles ik zoek een maarje en af en toe bij elkaar blijven overnachten lijkt me leuk. Zo zou je een vertrouwde minder eenzame band op kunnen bouwen en leuke dingen doen al is get in huis. Wat vind jij van zoiets

Jeanette
> 2 jaar geleden

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>