Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Zodra ik mijn ogen sluit dan zie ik...

Zodra ik mijn ogen sluit dan lijkt het alsof ik een tl-buis voor mijn ogen heb die aan en uit gaat. Ook zie ik dan allerlei patronen figuren beelden in flitstempo voorbij komen. Mijn brein lijkt overuren te maken net alsof ik in een slechte film zitten gevoel dat mijn brein continue in gevecht is. Wie herkent dit ik kan hierdoor niet slapen.

Ano
05-01-2023
laatste reactie: 07-10-2023

4
4
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi!

Ik heb precies hetzelfde, maar heb ook met ogen open zo nu en dan dat ik een fel paars lichtstipje zie. Soms 1 seconden en soms wat langer heel vreemd. Heb dit al sinds januari. Oogarts geweest en alles was top, heeft echt met stress (burnout) te maken en herstel duurt helaas langer dan verwacht.

Ruud
14-05-2023
Reageer:
Hoiii,

Ik heb dit ook! Allemaal bewegende beelden en me lichaam staat echt onder Stroom zodra ik al aan m'n bed denk. Ik slaap dan ook zonder medicatie maar 3 uurtjes en niet eens vast. Dan gaan tussen 6 en 7 alle rasartiest radartjes aan en zit ik verstijfd in bed. Ik heb alleen door de burnout wel een angststoornis en Dwang ( vooral Dwang gedachte) erbij.

Wat helpt jou ?

Anoniem
01-09-2023
Reageer:
Hoi,

Mij heeft helaas nog niks geholpen. Heb heel wat therapeuten gehad zonder resultaat.

Soms twijfel ik wel of dit geen ander oorzaak heeft. Klachten zijn fors en zeer belemmerd.
Ik heb 24/7 last van branderig pijnlijke ogen
Als ik 'm ogen sluit blijven mijn oogleden/bollen trillen
Als ik mn ogen sluit krijg ik een trillende gezichtsveld en zie ik tig patronen heen en weer schieten* caleidoscoop effect. Mjjn ogen lijken dan heen en weer te schieten.
Visuele duizeligheid, kan na 1 jaar nog geen tv kijken.
Gevoelig voor licht

Daarnaast ook veel hoofdklachten.. zeer zwaar gevoel in m'n schedel/hoofd. Lijkt alsof ik 100 kilo op m'n hoofd heb waardoor ik niet meer helder ben en het gevoel weg te vallen.

Ik hoop dat iemand zich in deze klachten herkent?? Gaat dit nog over.

Anso
03-10-2023
Reageer:
Ja anso dat heb ik ook een zwaar gevoel in mijn hoofd net als of je gezopen hebt en ook last van mijn ogen lichtflitsen krijg oefeningen mee van de haptotherapeut hoofd naar beneden en los je handen langs je lichaam helpt wel wat bij mij succes ook het is vet vervelend 👍

Lucy
07-10-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>