Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Toch ineens weer een terugval

Sinds september 2022 overspannen. 8 weken ziek geweest, weer rustig opgebouwd. Echter in de kerstvakantie toch ineens weer een terugval. Enorm veel stress, angst en spanningsklachten (gejaagd, verdrietig, hoofdpijn, huilen). Ik ben helaas bang dat ik nu richting burn-out ga. Ik probeer gelijk weer veel rust te nemen. Hebben jullie ook eens een terugval meegemaakt?

Tom
04-01-2023
laatste reactie: 07-01-2023

1
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Dag Tom,

Ik zit ook in een terugvalperiode. Na ziekte en een scheiding van mijn ouders merkte ik dat ik na 8 maanden opnieuw angstaanvallen had. Dit is een maand of 2 geleden en nu merk ik dat het weer iets verbeterd. Maar een terugvalperiode heftig en maakt bang. Maar duurt minder lang dan de burnout zelf. Sterkte!

Anoniem
05-01-2023
Reageer:
Hi.

Wat vervelend zeg :( Ik merkte vooral de kerstperiode te druk was.. ook uit eigen enthousiasme teveel werk opgepakt. Ik heb zelf ook enorme angstaanvallen gehad en werd helemaal duizelig. Je begint je af te vragen of je helemaal terug bij af bent. Gelukkig heb ik een steeds positiever gevoel na 1.5 week. Ik hoop dat dit doorzet. Nu nog wel momentjes die spannend zijn met veel prikkels.

Jij ook veel sterkte!


Tom
06-01-2023
Reageer:
Jep ik ben van overspannen in burn-out geraakt Tom. Erg vervelend maar acceptatie! Ook terugvallen horen erbij, iedereen die hersteld is zegt dat. Je moet VERANDEREN, anders kom je nooit uit je burn-out of krijg je een 2e, 3e etc. Ga naar een coach en parallel eraan psycholoog. Coach wil je werk wel betalen vaak.

Taco
07-01-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>