Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Vaginale droogheid

Ik zit nu precies een jaar in een burn-out met wisselend periodes. Er zijn periodes geweest dat ik dacht dat ik eruit was en kort erna werd ik weer verrast door een lichamelijke klacht. Een lichamelijke klacht betekent weer malen en piekeren en dat heeft weer effect op mijn mentale gesteldheid. Ik heb inmiddels alle klachten gehad die je maar kunt bedenken en gelukkig zijn ze ook allemaal weer weg. Alleen sinds 2 weken had ik last van mijn vagina. Spanning op mijn vagina en weinig tot geen afscheiding meer. Doordat er geen afscheiding komt voelt het geïrriteerd en schraal. Echt een heel vervelend gevoel. Herkent iemand dit?

Anne
27-02-2024
laatste reactie: 28-02-2024

10
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik herken het niet maar ik kan je probleem met een hand oplossen😁

Eddy
27-02-2024
Reageer:
Van Sahara naar de mooiste niagarra waterval.😁

Eddy
27-02-2024
Reageer:
Ik zou gewoon even naar de huisarts gaan.

Bo
27-02-2024
Reageer:
Hi Anne, ik heb dit ook gehad, heeft maanden geduurd, bleek uiteindelijk eczeem te zijn. Heb nu allerlei zalfjes gekregen en het helpt wel. Ik dacht eerst dat het een schimmelinfectie was, alles was zo branderig en droog, maar dat was het dus niet.
Stress is een trigger voor eczeem, ik ben eerst naar de huisarts geweest en ben uiteindelijk doorgestuurd naar de vulva poli. Daar hebben ze een biopt genomen en dit kwam eruit. Ik heb nog nooit van m’n leven eczeem gehad, alleen tijdens mijn burnout. Sterkte ermee xx

Anoniem
27-02-2024
Reageer:
Eddy, echt ongelofelijk flauw en ongepast jouw reacties. We moeten er voor elkaar zijn op dit forum, als het even niet jouw topic is, sla hem dan gewoon over i.p.v. dit soort kansloze opmerkingen!!

Anoniem
27-02-2024
Reageer:
Sorry dames. Was een grapje.

Eddy
27-02-2024
Reageer:
Bedankt voor jouw reactie anoniempje. Wat heb je uiteindelijk gekregen voor je eczeem?

Anne
28-02-2024
Reageer:
Hi Anne, ik heb een corticosteroïden zalf (hormoonzalf) gekregen en voor tussendoor kun je vaseline/parafine zalf gebruiken (pallebei bij apotheek te verkrijgen).

Anoniem
28-02-2024
Reageer:
Nou ik denk dat ik toch wel even langs de huisarts ga om het een en ander uit te sluiten. Al denk ik niet dat ik eczeem heb omdat ik helemaal geen last heb van jeuk wat kenmerkend is voor eczeem. Had jij wel last van jeuk of kan je ook eczeem hebben zonder jeuk?

Anne
28-02-2024
Reageer:
Dag Anne, ik had geen jeuk, ik heb dan ook nooit gekrapt (wat met eczeem wel vaak is). Het was bij mij vooral heel droog en trekkerig en daardoor soms branderig. Ik denk verstandig dat je langs de huisarts gaat, ik heb dat ook gedaan, mocht je toch een zalfje nodig hebben dan gaat dit ook op voorschrift van je huisarts. Succes ermee

Anoniem
28-02-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>