Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Lichamelijke en mentale klachten

Ik zit al 5 maanden in een burnout met angst. Heb al heel veel periodes met allerlei klachten achter de rug. Vandaag werd ik wakker en was ik lusteloos. Alles deed zeer was raar in me hoofd me benen waren slap en was heel angstig en afwezig. De wereld voelde raar aan. Het was echt ik die op de wereld Zweefde. Ik ging met mijn vriend een rondje rijden. De angst besloot me werd misselijk alles voelde raar en eng aan. Toen we thuis waren kwam een buurmeisje en ik kwam wat meer op de wereld. Omdat het wat beter ging wilde ik even een klein stukje lopen. Maar dat was zwaar 10min lopen. Kreeg zware benen en werd toch weer wat afwezig en de angst kwam bijna op totdat we thuis waren. Ik krijg dus lichamelijk klachten zoals mijn zware benen en dan gaat mijn hoofd erin mee.
Wie herkent dit?

Jip
17-02-2024
laatste reactie: 29-02-2024

2
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi jip,

Dit klinkt zo herkenbaar knap dat je dan toch dat rondje gaat lopen. Mij lukt dat dus niet. Ik ben nog geen 10 stappen opweg en het komt al opzetten.

Ot
17-02-2024
Reageer:
Ontzettend herkenbaar door de lichamelijke klachten ontstaat er paniek. Dan volgen er mentale klachten en daardoor volgt er weer lichamelijke klachten en zo blijven we in die vicieuze cirkel.

Anoniem
18-02-2024
Reageer:
Ik hen dat ook gehad in de begin fase .. had et heel erg en ook het gevoel dat ik 10 flessen wijn op had.. heel veel schouder nek en hoofd spanning.. heel veel last van me ogen .. en duizelig het gevoel bij elke stap of elke auto die langsreed out te gaan.. maar het is heel goed om elke dag een rondje het liefst in het bos te lopen ook met al die klachten.. dan leert je lichaam weer ontspannen..

Anoniem
29-02-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>