Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Verloop van mijn burn out

Sinds vorig jaar zit ik in een burn out. Ik merkte dat ik steeds meer moest plassen, meer afscheiding had en lichte buikpijn. Ik dacht aan een blaasontsteking dus urine ingeleverd bij de huisarts en hier kwam niets uit. De huisarts had toen een vaginale kweek afgenomen en dit was goed. Mijn klachten verergerden ik werd heel erg misselijk, buikpijn nam toe en had steeds vaker diarree. Dus weer naar de huisarts en hij zei dat het prikkelbare darm was en probiotica moest gebruiken. Dit hielp niet en de klachten werden steeds erger dus weer contact gehad, hierna is er weer urine ingeleverd, ontlasting is onderzocht, bloedtest en echo van de buik gehad en hier kwam niets uit. Ik kreeg er steeds meer pijnen bij dit trok door naar mijn bekken en lage rug , de anus een drukkend gevoel waardoor ik niet meer goed kon zitten. Ik begon mij steeds ongeruster te maken en werd alleen maar angstiger. In die periode kon ik mij niet omkleden na het douchen dit was heftig. Ik heb weer contact gehad met de huisarts en vroeg om een verwijzing. Ik kwam bij de gynaecoloog terecht en ik kreeg een soa, hpv test en inwendige echo en dit was allemaal goed. Hierna kreeg ik steeds vaker een pijnlijk gevoel op de borst, bij de oksel, aan de zijkant van de borst en in de arm en nek en tintelingen in mijn vingers. Totdat ik op een dag een vreselijk erge pijn kreeg op de borst en ik op de spoed belandde. Hier een meting van het hart gehad, bloedonderzoek en longfoto. Er kwam niks bijzonders uit behalve dat ik hoog in de ademhaling zat en ik kreeg doorverwijzing naar de longarts en weer allerlei onderzoeken gehad en hier kwam uit dat ik chronische hyperventilatie heb. Ik heb pijn over mijn lichaam, heb periodes met misselijk zijn, kortademig, buikpijn en ik merk een toename van klachten rondom mijn menstruatie. Ik werk al een paar maanden niet en ik ben sinds kort begonnen met opbouwen. Het opbouwen gaat moeizaam en ik merk dat wanneer ik over mijn grens ga ik een toename krijg van deze klachten.
Sorry voor mijn lange verhaal maar ik hoop dat ik iemand ermee kan helpen en iemand zich hierin kan herkennen.

Lia
19-02-2024
laatste reactie: 19-02-2024

1
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ps: ik heb hoofdpijn, niet uitgerust wakker, zweet tijdens slapen en zweet snel als ik iets doe. Ik droom ook veel en soms enge dromen.

Lia
19-02-2024
Reageer:
Hoi Lia, dit herken is. Bij mij begon het met niet lekker worden. Hartkloppingen, duizelig, druk op de borst enz. Allerlei onderzoeken bij de cardioloog gehad alles was goed. Toen begon de angst/ paniekaanvallen vreselijk zijn die. Ik dacht echt dat ik dood ging. Toen volgde er periodes met een tal van lichamelijk klachten, rare wereld, hoofdpijn, duizelig, slappe zware benen, druk op ogen, misselijk, zweten. Buiten lopen of fietsen is al moeilijk omdat de angst en de slappe benen en duizeligheid me vrijwel direct overvalt. Drama is het. Ik ben dan ook gelijk weer bang voor allerlei ziektes wordt er gek van. Ik weet dat het nergens op slaat, maar ja.

Jet
19-02-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>