Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Elke keer hoofdpijn/migraine na een paar uurtjes werken

Lieve lotgenoten, ik zit er even helemaal doorheen. Ik heb gisteren weer 3 uurtjes gewerkt en ben vandaag weer wakker geworden met dikke migraine en duizeligheid.

En zo gaat het elke keer: op de werkdag zelf voel ik me redelijk tot ok, maar de dag erna is het helemaal mis. Maandag heb ik weer een afspraak bij de bedrijfsarts en dan zal ik zeggen dat dit niet werkt, maar voel me daardoor extra schuldig naar collega’s toe want zij zijn me al 5 maanden aan het vervangen en lopen inmiddels ook op hun tandvlees.
Ik weet: werk moet vervanging regelen, niet ik, maar toch voel ik verantwoordelijk hiervoor. Ik vind het zo frustrerend, met die paar uurtjes werken voelde ik me weer nuttig, onderdeel van de maatschappij. Weten dat dit niet eens lukt is zo’n tegenslag. Mijn hemel waar ben ik in beland.

Suus
15-02-2024
laatste reactie: 15-02-2024

1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Heel herkenbaar. Ik zat op 3x2 maar hield het niet vol gezien de hoofdpijn. Werk vanuit huis nu 2x2 uur en ga na een uurtje werken naar bed en daarna werk ik 2x een half uur met daarin een pauze en dat gaat goed.

Henriette
15-02-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>